Foto: Guliver Image (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)

Jennifer Lopez osvanula u javnosti sa Affleckom: Njihovi izrazi lica govore sve

Autor: F. P.

Latino diva Jennifer Lopez posljednjih nekoliko dana je glavna tema javnosti. Otkako je svjetskim medijima odjeknula nova glasina o njenom razvodu od glumca Bena Afflecka, sve oči uperene su u ovaj zvjezdani par zvan Bennifer, koji je sad svoje brojne obožavatelje iznenadio neočekivanim potezom.

Mediji su se naveliko raspisali o navodnom razvodu. Glasine kolaju već neko vrijeme, budući da je par u nekoliko navrata viđen tijekom javnih svađa a J.Lo se na Met Gali pojavila bez supruga. Međutim, sada su konačno osvanuli zajedno u javnosti, a sve zbog školske priredbe Benovog 15-godišnjeg sina, Fina Afflecka.

Kako prenose svjetski mediji, par je na događaj stigao odvojeno. Ovo je inače prvi put da su viđeni zajedno u posljednjih 47 dana, a zanimljivo je kako su prema fotografijama oboje i dalje nosili svoje vjenčano prstenje. Očevici napominju kako nijedno nije izgledalo pretjerano sretno, a kasnije su nasamo porazgovarali na parkiralištu.

Foto: Guliver Image (Zoonar/Lumeimages)

Šalje li to poruku o stanju braka?

Ovi prizori dolaze svega par dana nakon što je Jennifer objavila snimku na društvenim mrežama. Na njoj promovira svoj novi film Atlas, a i tada je svima zapelo za oko to da ne skriva svoj prsten u jeku sve jačih glasina. S prstenom se pojavila i kod jednog plesnog studija, a mnogi smatraju kako je time poslala poruku o stanju svog braka s glumcem.

Preminuo autor jednog od najvećih domaćih hitova: Savladala ga je teška bolest

Podsjetimo, dobro upućeni izvori nedavno su naveli kako je Ben već iselio iz njihovog zajedničkog doma u Los Angelesu. Već neko vrijeme je moguće primijetiti kako supružnici sve manje vremena provode zajedno, a sve je dodatno potaknula Met Gala na kojoj se Ben nije pojavio, unatoč tome što je Jen bila voditeljica.




Ovaj par je u nekoliko navrata započinjao pa prekidao vezu. Prvi put su se spojili početkom 2000-tih, a vjenčanje su otkazali samo nekoliko dana prije dogovorenog datuma. U siječnju 2004. godine su prekinuli, a trebalo im je gotovo 20 godina da se pomire te vjenčaju, što se dogodilo u srpnju 2022. godine.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.