Foto: Damir Krajac/CROPIX

Jelena Rozga otkrila kako su izgledali njeni počeci: ‘Nisam bila spremna za to’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Splitska pjevačica Jelena Rozga uživa status prave legende na našim prostorima. Tijekom karijere je ostvarila uspjehe na kojoj joj mogu pozavidjeti i znatno stariji kolege, a za njene nastupe redovno se traži karta više. Popularnost dokazuje i na društvenim mrežama, a njen ljubavni život oduvijek je posebno popularna tema.

Rozga je na domaćoj sceni prisutna već dugi niz godina. U nedavnom razgovoru za domaće medije pjevačica se odlučila prisjetiti samih početaka svoje karijere. Budući da je od tog perioda prošlo zaista dugo, rijetke će iznenaditi činjenica da je Splićanka svoje tridesete opisala kao znatno drugačije nego danas.

“Sjećam se po odlasku iz grupe Magazin i rada na prvom albumu, dok nismo uopće znali kome će ta nova Jelena Rozga pjevati. Publika nije tada pokazala poseban interes za taj album “Oprosti, mala”. U to vrijeme su krenuli problemi sa zdravljem, problemi sa štitnjačom, koncerti na kojima je bilo svega dvadesetak ljudi”, istaknula je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)




Danas puni stadione i arene

Međutim, ti nesigurni počeci nisu utjecali na njen entuzijazam. Rozga danas puni stadione i Arene, a njeni hitovi postali su neizostavan dio brojnih proslava. O svojim problemima sa zdravljem već je u nekoliko navrata otvoreno govorila. Posebno ju je mučila štitnjača ali nedavno je istaknula kako je sve u redu što se toga tiče.

Jelena Rozga odbrusila kritičarima, nije štedjela riječi: ‘Stvarno sam prošla pakao’




“Nisam znala reći ne, danas znam. Naučila sam se manje živcirati. Družim se s ljudima koji mi pašu, koji mi ne crpe energiju. Tada sam znala da moram sve to, i to je sve cijena svega ovoga. A da li bih nešto promijenila? Vjerojatno bih više slušala svoje tijelo i više se odmarala. Trebalo je tu puno strpljenja i rada”, nadodala je.

Ova atraktivna Splićanka nedavno je nastupala na Jahorini, popularnoj destinaciji za estradna imena. Nakon tog koncerta tamošnjim medijima otkrila je kako se posebno raduje sarajevskom nastupu 2. studenog ove godine. Posebna zanimljivost oko toga jest činjenica da će joj to biti prvi nastup u tom gradu u posljednjih 12 godina.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.