Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

HAUSER POKAZAO NAJBITNIJU ŽENU ‘Ljubav mog života!’

Autor: M.D.

Naš proslavljeni glazbenik Stjepan Hauser nikad nije krio koliko je povezan s majkom. Naprotiv, drugi član našeg violončelističkog dvojca 2Cellos, u mnogim je intervjuima spominjao upravo svoju mamu s kojom je vrlo povezan. Novom objavom na Instagram proflu još je jednom pokazao koliko mu je mama bitna u životu. ‘Ljubav mog života’, napisao je glazbenik uz objavu, na što su uslijedili brojni komplimenti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

‘Prekrasna fotografija puna ljubavi i sreće’, ‘imate isti osmijeh’, ‘prekrasno te vidjeti zajedno s mamom, svi imamo u životu samo jednu mamu koja nas bezuvjetno voli’, ‘duša majkina, obožavam te što toliko voliš i cijeniš majku’, samo su neki od komentara.

Ljubav prema mami 35-godišnji glazbenik pokazao je i u svojim pjesmama. U jednoj od svojih izvedbi ‘Ave Marije’ majci je uputio posvetu. ‘Ovu izvedbu Ave Marije posvećujem svojoj mami Mariji, ženi koju najviše volim u životu i koja je svetica za mene’, napisao je tada Stjepan.




Autor:M.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.