Foto: Dusko Marusic / CROPIX

Goran Navojec neprepoznatljiv: Novim detaljem na licu ne prestaje privlačiti poglede

Autor: I.D.

Glumac Goran Navojec bio je jedan od gostiju na 29. Sarajevo film festivalu, gdje je crvenim tepihom prošetao nasmijan i elegantno odjeven.

Goran je na sebi imao svijetle traperice, bijelu košulju te bež sako, a sve je iznenadio potpuno drukčijim izgledom. Glumac je sada pustio prosijedu i dužu bradu, a pokazao je i novu frizuru.

Također, nedavno se puno pisalo o značajnom gubitku kilograma, to je bila tema mnogih domaćih medija pa je Goran jednom prilikom otkrio kako je ključ njegove zdrave prehrane sada povrće i više manjih obroka te tjelovježba.

Gorana smo inače gledali u popularnoj seriji “Naša mala klinika”, prvom hrvatskom sitcomu koji se snimao od 2004. godine do kraja 2007.




Podsjetimo, dvije godine kasnije oženio se plesačicom Larisom Lipovac, s kojom je dobio sina Grgura, no razveli su se 2015. godine.

Damir Krajac / CROPIX

Sreću nakon razvoda Goran je pronašao s glumicom Marijom Škaričić, s kojom je sad već godinama u sretnoj vezi, no uspješno čuvaju svoju privatnost i rijetko ih imamo priliku vidjeti zajedno u javnosti.

CROPIX

Inače, Navojec je jednom prilikom dao intervju za Gloriu u kojemu je progovorio upravo o svojoj borbi s viškom kilograma i fizičkim promjenama kojima se podvrgnuo zbog određenih uloga.




Tada je otkrio kako nikada nije bio opterećen svojim izgledom, iako su mu liječnici savjetovali da bi trebao pripaziti na ono što jede.

“Stalno sam na dijeti, ali već se pokazalo da mi dijeta ne može ništa. Toliko puta sam joj dao priliku, a ona je jednostavno nije iskoristila. Nekoliko puta sam morao skinuti mnogo kilograma zbog posla, a kako brzo ode, tako se, nažalost, još brže vrati. Prije sam se ponosio tim, a danas sam možda malo žalostan zbog toga, ali – previše je moja prava mjera”, kazao je tada.

GORAN NAVOJEC O BORBI S KILOGRAMIMA: ‘U mjesec dana sam skinuo 16 kila, Tom Cruise u tri mjeseca 12’

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.