Foto: Instagram

GEPEK MAJSTOR OTKRIVA: ’S bebom je veselo i burno. Ima već dva zubića…’

Autor: Dnevno

Neven Landek bio je jedan od farmera u 13. sezoni showa ‘Ljubav je na selu’. Svojim izjavama zabavljao je široku publiku. Svi još pamte njegovu priču o uhođenju tadašnje djevojke koju je ‘na djelu’ ulovio tako da se skrivao u gepeku zbog čega je i dobio nadimak ‘gepek majstor’.

Za njegovo srce u emisiji borile su se Marijana Vukelić, Samanta Knežević i Vjerana Čučić. Na romantično putovanje otputovao je sa Samantom, ali njihova ljubavna priča nakon završetka snimanja nije potrajala.

Nakon toga Neven je započeo vezu s djevojkom koju je u showu predstavio kao Katarinu, a koja mu je prije šest mjeseci rodila malenu Miju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by neven landek (@nevenlandek)




‘Odlično sam! Sretan sam, a s bebom je veselo i burno‘,  kazao je Neven za RTL.hr. Božić je s obitelji proveo kod kuće:’ Nemamo nikakvih problema s njom. Po noći spava. Raste, napreduje, počela se okretati, smije se, igra se… Ima već i dva zubića’.

Dodao je i kako je vikendima kod njih još veselije jer im dolaze Katarinina djeca iz bivšeg braka. Inače, Katarina i Neven upoznali su se u vlaku, a dugo su bili samo prijatelji.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.