Foto: HRT/Screenshot

(FOTO) DEAN KOTIGA K’O OD MAJKE ROĐEN! Obožavateljice se ‘zapalile’, pogledajte i zašto!

Autor: Ana Korenić

Omiljeni lovac Dean Kotiga pratitelje na Instagramu ne prestaje nasmijavati selfiejima i prepričavanjem svakodnevnih dogodovština, a zadnju je fotografiju  “okinuo” pod tušem, a čini se kako je spreman za opuštajući vikend.

“Mediji naravno opet nešto pišu o meni pa me traže neku originalnu i ekskluzivnu fotku, pa sam se sada ufotkao nakon legendarnog PTP-a (popodnevnog tuša petkom), ali je fotografija toliko premocćna i ja sam baš preseksi, mrvnjau, da sam morao objaviti i na instaču jer ne bih htio da vi kao moji sljedbenici ne vidite tu premilost i predragost!!! Sad kad imate ovu fotku, želim vama ugodan vikend hehehehehehhe”, napisao je ovaj šaljivi intelektualac.

“Vikend nije mogao bolje početi”, “Ti ćeš morati proći kroz ovaj vikend samo sa svojom fotkom koja je preslatka”, “Lijepi Dejo”, “Mljac”, “Hvala što si mi izmamio osmijeh na lice rano ujutro!”, poručile su mu oduševljene pratiteljice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dean Kotiga (@deankotigaofficial)




Autor:Ana Korenić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.