FOTO: YouTube

Evo što je Marija Šerifović dobila kao poklon od Borisa Tadića kao pobjednica Eurosonga

Autor: G.B.

Prije 17 godina pjevačica Marija Šerifović donijela je pobjedu Srbiji na Eurosongu koji se te godine održavao u Finskoj. Tek je nedavno, pak, otkrila što joj je tadašnji predsjednik Srbije, Boris Tadić poklonio nakon pobjede na prestižnom natjecanju.

“Kroz povijest smo mogli vidjeti da, bilo da je u pitanju muzika, umjetnost, bilo koja od tih sfera koja zaslužuje bilo kakvu vrstu oduženja, da se to gotovo nikada nije dogodilo. Tako da, meni to ne smeta. Ja sam svoju najveću zahvalnicu – aplauz, dobila od ljudi koji su tu već punih 20 godina, koji zajedno sa mnom stare. Što se države tiče, to me nešto previše ni ne zanima, sve sam sama sebi omogućila”, rekla je Šerifovićka.

“Sjećam se šta je gospodin Tijanić tada rekao (predložio je da Marija dobije 80.000 eura kao i sportaši na Olimpijadi), to se nije dogodilo, ja sam otišla na prijem ili kako se to već zvalo, kod tadašnjeg predsjednika Borisa Tadića. On je pitao: “Šta mogu učiniti za vas”. “Što da mu kažem?! Ne trebate ništa učiniti. Mislim – što da vi učinite za mene, ja sam za vas učinila više. Dobili smo kravatu i bombonjeru, that’s it, eto, to je jedina istina”, otkrila je.

‘Ne treba meni nitko reći hvala’

“Ne nosim kravatu! (smijeh) To je bilo za menadžment. Za mene samo bombonjera. Ma, nema veze. Ma, koga briga, ej, ne treba meni nitko reći hvala. Ja sam to učinila za naš narod, da budemo makar jedan dan u godini, ponosni, preponosni, Srbi, Balkanci, šta god”, nastavila je.

Inače, Marija Šerifović je, kako je u više navrata priznala, ovogodišnjim izborom na Eurosongu poprilično nezadovoljna, a tijekom druge polufinalne večeri oglasila se i na X-u.

Već je poznato što će Lasagni donijeti velik novac, a nisu ni koncerti niti streamovi




“Ma more marš bre”, kratko je napisala glazbenica koja svake godine prati prestižno natjecanje. Podsjetimo, veliko glazbeno natjecanje održava se ove nedjelje u Malmeu u Švedskoj, a srpska predstavnica Teya Dora prošla je u finale s pjesmom “Ramonda”. Situacija na kladionicama se nešto promijenila, a, iako je prošla u finale, Teya Dori sad predviđaju koje mjesto niže, 26. poziciju u finalu.




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.