Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Evo što je Karamarko radio na Dan mladosti: Rijetki bi se sjetili ovakvog izleta

Autor: F. P.

Bivši šef HDZ-a, Tomislav Karamarko, i više je nego poznato ime u medijima. Iako pozornost koju privlači nije uvijek pozitivnog karaktera, i on ipak ima svoje obožavatelje. A upravo njih je razveselio otkrićem kako je ove godine proslavio svoj rođendan.

Karamarko je, naime, rođen 25. svibnja, točnije Dan mladosti. Tim povodom je nedavno na njegovom Facebook profilu osvanula objava u kojoj se zahvalio na primljenim čestitkama, te priznao kako je rođendan proveo izvan granica Lijepe Naše u posebnom društvu.

“Dislocirao sam se na tri dana iz naše lijepe, nezrele domovine. Sa sinom Martinom skoknuo sam do Londona, do Royal Albert Hall-a uživati u glazbi velikog Erica Claptona. Bilo je spektakularno”, napisao je uz snimku sa koncerta, dodavši kako se imao prilike družiti i sa kćeri Lanom, koja radi u Londonu.

‘Sljedeći put će bogatstvo biti kompletno’

“Mala Katarinčica, njihova sestrica, nije bila sa nama zbog obveza u školi. No sljedeći put moje bogatstvo biti će kompletno”, istaknuo je Karamarko. U komentarima su se stale nizati brojne čestitke pratitelja, od kojih neke ipak nisu bile pretjerano lijepo sročene.

Pjevačica bivše države izbacila ljubavnicu iz kuće: ‘Molila me da joj vratim odjeću’




“Želim ti da se ne vraćaš u politiku. Ostani negdje živ i zdrav, ali gdje te se neće vidjeti u javnom prostoru. Šteta što si rođen na taj datum, jer na taj datum su rođeni veliki ljudi a zna se da ti to nisi”, ističe se jedan komentar, a drugi pratitelj ga je nazvao ‘velikim domoljubom’.

Podsjetimo, Karamarko je nedavno iznenadio javnost fotografijom iz mlađih dana. Tom prilikom pozirao je ispred Studentskog centra, gdje je kao mladić često boravio. “Zvučnici na prvom katu se zagrijavaju. Tko je večeras? Film, Azra, Haustor, Prljavci… Nebitno, svakako će biti dobro”, opisao je tada.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.