Foto: Instagram

Eva Longoria jednim potezom izazvala salve smijeha: ‘Ovdje nema luksuznih auta’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Holivudska glumica Eva Longoria Baston s pravom nosi status jedne od legendi. Tijekom karijere je ostvarila brojne zapamćene uspjehe, a dodatnu popularnost stekla je pojavljivanjem u brojnim reklamama. A zašto mnogi za nju govore da je i jedna od simpatičnijih dokazala je svojom novom objavom na mrežama.

Eva je, naime, na svojem TikTok profilu objavila snimku dolaska na najveću ovogodišnju zabavu. Riječ je, dakako, o dodjeli nagrada Oscar, gdje je glumica bila samo jedna od sudionica. U snimci se vidi kako Eva lagano korača u elegantnoj crvenoj haljini i štiklama, povremeno se okrećući prema kameri uz širok osmijeh.

“Stvarni život: doslovce sam dohodala do Oscara. Ovo je stvarnost, nema tu otmjenih auta koji te samo iskrcaju na odredištu”, stavila je u opis snimke. Uz to je dodala emotikon koji plače od smijeha pokazujući koliko ju je sve zabavilo. Snimka je u samo jednom danu pregledana 4,4 milijuna puta, a mnogi su povukli i posebnu usporedbu.

@evalongoria True life: I literally walked to the Oscars 😂 this is the real #bts ♬ оригінальний звук – spoti.music

“Moji gležnjevi plaču samo te gledajući”

“Zaboravila si reći zašto moraš hodati”, “Ovo zaista podsjeća na Gabrielle Solis”, “Daje mi energiju Gabrielle Solis, i to na najbolji način”, “Ja u takvim petama ne bih mogla napraviti niti dva koraka”, “Zašto? Netko te trebao nositi”, “Moji gležnjevi plaču samo te gledajući”, “Slomila bih si vrat u tim petama”, samo su neki od komentara.

Objavljen iskaz i uhićenih Hrvata, a jedna izjava je hit: ‘Ma nož mi služi za posao’




Podsjetimo, ovogodišnja dodjela Oscara održana je u nedjelju 10. ožujka. Kao što su mnogi predviđali, film ‘Oppenheimer’ osvojio je najviše zlatnih kipića, i to u sedam kategorija. Osim brojnih iznenađenja u vidu dobitnika, ovogodišnju dodjelu obilježio je i u potpunosti goli glumac koji je izašao na pozornicu proglasiti jednog od dobitnika.

Hrvač i glumac John Cena predstavio je nagradu za najbolju kostimografiju. Prije njegovog pojavljivanja na pozornici prikazan je video iz 1976. godine kada je čovjek gol trčao po bini. Neposredno nakon toga pojavio se i Cena, samo kuvertom prekrivši intimne dijelove, što j e među gledateljima izazvalo negodovanje.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.