DOBRO SE ZABAVLJAJU Pogledajte ovaj emotivan oproštaj Tarika i Morane

Autor: Dnevno

Tarik Filipović oprostio se od lovaca i uredništva “Potjere” na posebnoj zabavi, o čemu svjedoči jedna Instagram objava.

Svi su se počastili ćevapima, a lovkinja Morana Zibar Tarika je počastila Maksuzijom. Fotografiju je objavila na svom profilu, a ispod je dodala poseban tekst.

“Maksuzija je kao nešto specijalno, ne za svaki dan ni svakoga. Tako sam i ja ovu maksuziju, čitaj premium šljivu, rado podijelila s Tarikom” napisala je Morana.

Podsjetimo, Tarik je nakon 826 epizoda “Potjere” odlučio vratiti se u kviz “Tko želi biti milijunaš”, a na mjestu voditelja “Potjere” od jeseni će ga zamijeniti Joško Lokas. Večarnji list piše kako su već snimljene prve epizode s Joškom kao novim voditeljem.

 

View this post on Instagram

 

Maksuzija je kao nešt specijalno, ne za svaki dan ni svakoga. Tako sam i ja ovu maksuziju, čitaj premium šljivu, rado podijelila s @tarikfilipovicofficial u #kraljice jer živjela nam #potjera




A post shared by Morana Zibar (@gurwoman) on




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.