Foto: Instagram

Darko Lazić prisjetio se umalo kobne nesreće: ‘Viđao sam bijele leteće zavjese’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Srpski folk pjevač Darko Lazić samo je jedno od imena koje je svojom karijerom steklo vojske obožavatelja u regiji. Njegovi nastupi još dugo ostaju u sjećanju, a dosta je aktivan i na društvenim mrežama. Tamo nerijetko dijeli trenutke iz privatnog života, kojeg je u velikoj mjeri obilježio događaj prije gotovo šest godina.

Lazić je tada doživio tešku prometnu nesreću tijekom koje mu se prevrnuo automobil. Nakon toga je vozilom hitne pomoći prebačen u bolnicu u Zemunu sa brojnim ozljedama. Prošle godine u listopadu na poseban način obilježio je petu godišnjicu nesreće, a sada se u podcastu ‘Radin i Rodin’ prisjetio i oporavka.

“Mjesec dana sam disao na aparatima. Bio sam u komi 23 dana. To je vrlo čudna stvar. Non-stop sam imao u glavi i viđao sam neke bijele ili svijetloplave zavjese koje su bile stalno tu, letjele su. Viđao sam i neke ljude koje uopće ne poznajem”, pojasnio je folker, koji i danas osjeća neke posljedice ovih brojnih ozljeda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)




‘Konačno sam vidio tko mi ne treba’

“Bio sam klinički mrtav, u komi. Znam da su me reanimirali. Tako su mi kasnije rekli, pa ima nešto sigurno. Loša strana je što sam bio jako ozlijeđen i još uvijek imam problem s nogom i tim ozljedama. A dobra strana moje nesreće je što sam konačno vidio tko mi ne treba u životu i naučio što neću, a što želim”, poručio je Lazić.

Bivši hrvatski predsjednik osvanuo u neobičnom izdanju: Odbacio je zaštitni znak




U bolnici je proveo dva mjeseca, tijekom kojih se oporavljao od zadobivenih povreda. Kako je svojedobno priznao, one su uključivale 12 slomljenih rebara kao i slomljen kuk, prsni koš te zdjelicu. Također je imao hematom na glavi te je natukao slezenu i bubreg, a zbog svega su ga liječnici upozorili kako možda nikad neće moći hodati.

“Tada su mi rekli da možda nikad više neću stati na noge. Osjećao sam se vrlo bezvrijedno i jeo sam svakodnevno. Nakon toga sam operiran, sve je krenulo nabolje, dosta sam smršavio, spreman da se pojavim jači nego ikad”, prisjetio se Lazić. A sudeći prema fotkama na njegovih profilima, povratak u formu mu je i više nego pošao za rukom.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.