Foto: Nova TV

‘BOŽE, DUŠU SAM ISPLAKALA…’ Emotivni nastup 75-godišnje Mire dirnuo čitavu Hrvatsku – ali ne i ravnodušnog Davora!

Autor: Š. P.

Jedan od najgledanijih nastupa nove epizode “Supertalenta” na YouTubeu i Facebooku je emotivna izvedba 75-godišnje Mire Pišćetek. Pjesmu “Život moj”, koju u originalu izvodi Radojka Šverko, posvetila je svojoj pokojnoj majci.

“Kada mi je mama umrla, bio je jedan moment kad sam ja rekla, život moj, ti odlaziš… A upravo taj tekst je u toj pjesmi. I to mi je nekako bila želja da ja tu pjesmu jednog dana otpjevam kako spada… Na jedan način, tu pjesmu, žao mi je jer je moglo bolje, posvetila sam mojoj mami”, rekla je Mira nakon izvedbe izuzetno zahtjevne pjesme.

“Moglo je bolje… Ruke mi se tresu”, zaključila je samokritično, no žiri joj je bio naklonjen.

“Fantastično pjevate!”, ustvrdila je Martina Tomčić, a Maja Šuput je dodala: “Divan ste motivator i drugim gospođama da se ne zavuku doma u svoja četiri zida, nego izađite ljudi, pjevajte, živite život punim plućima!”.

Upitana za godine, Mira je otvoreno priznala: “Ja se ponosim svojim godinama, 75 godina!”.

Na kraju je od Janka Volarića Popovića, Martine i Maje dobila ‘da’, ali joj je Davor Bilman u svom prepoznatljivom tonu dao ‘jedno malo ne’. Ipak, Mira je zahvaljujući raskošnom vokalu, hrabrosti i uvijek dobrodošloj toploj ljudskoj priči prošla u idući krug natjecanja.




“Bože, dušu sam isplakala”, “Joj, divna gospođo, rasplakala sam se”, “Respect” i “Ovo je bilo iznad nivoa današnje estrade” samo su neki od oduševljenih komentara.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.