FOTO: Cropix

Bivši kandidat Dore upozorio na jedno: ‘Svi su rekli da su imali isti problem’

Autor: B.G.

Pavel, Vinko, Eugen, Robert Ferlin i Battifiaca, Stefany, Saša Lozar, Let 3 i Lana Mandarić imena su koja ćemo još jednom imati priliku čuti, u nedjelju, u velikom finalu Dore 2024.

Iako je prva polufinalna večer za nama, reakcije publike čini se da nikada nisu bile glasnije. Dok neki glazbenici, poput Jacquesa Houdeka, tvrde kako kandidati hitno trebaju na vokalne vježbe, gledatelji pak tvrde da je za brojna pucanja kriv tonac HRT-a.

Što je prava istina, još uvijek nije poznato, ali kontaktirali smo bivšeg natjecatelja Dore, inače radijskog voditelja i glazbenika, Tomislava Marića ToMu, koji je svoju sreću s Dorom okušao 2021. godine s pjesmom “Ocean of Love”, koji nam je podijelio svoje dojmove nakon prve polufinalne večeri.

Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

‘Svi su kandidati rekli jedno te isto’

“Pa znaš što, nekako su mi emocije, pogledi i cijeli moj doživljaj te Dore veoma izmiješani. Imao sam velika očekivanja i dijelom su se i ispunila. Da budem baš onako iskren, puno mi je draža pozornica u Zagrebu. Izgleda mi nekako moćnije. Manja jest, možda malo podsjeća na onu Voice pozornicu, ali mi izgleda puno nekako skuplje nego ona u Opatiji. S druge strane, od HRT-a sam očekivao, s obzirom na to da su na domaćem terenu – u svojoj zgradi i sa svojim alatima – da će onda tehnički stvari malo bolje funkcionirati”, ispričao je ToMa ukazujući na jedno.

“Gledao sam i konferenciju poslije i izjave kandidata i svi su rekli jedno te isto – da su imali problema sa zvukom. Nije to samo Dora, svi se s tim susreću, pogotovo za one izvođače koji nemaju iskustva. Žao mi je zato što znam koliko je meni ta Dora dala puno toga, da popravim sve te tehničke stvari, da sve bude kako treba. Nadam se da će druga polufinalna emisija izgledati puno bolje. Vidjelo se tu i iskustvo, tko je dugo na sceni. Pavel je razvalio nastup, oni su po meni jučer bili najbolji”.

Gledatelje zgrozio detalj s Dore: ‘Bolje bi to Dino Mehmeda Mujkić odradio’




Ipak, u finalu ToMa navija za Baby Lasagnu: “Nadam se da nećemo napraviti tu ogromnu grešku da pošaljemo bilo koga drugoga jer mislim da bi to bila samo takva propuštena prilika jer Baby je svjetski trend. Pošaljemo li ikoga drugoga, onda smo stvarno u problemu i onda se trebamo zapitati”, smatra mladi glazbenik.




Autor:B.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.