Foto: Screenshot/Nova TV

Antonija Šola utjelovila neprežaljenu legendu, rasplakala i samu sebe: ‘Kao da njega gledam’

Autor: F. P.

Velik broj Hrvata danas je prikovan za male ekrane zbog jedne stvari. Popularni show Tvoje lice zvuči poznato došao je do velikog polufinala, a natjecatelji se podvrgavaju sve posebnijim transformacijama. Već se pisalo o Tomislavu Mariću ToMi kao Josipi Lisac, a u posebnom fokusu sada je bila pjevačica Antonija Šola.

Već u ranijim epizodama je pokazala izniman talent pri svojim preobrazbama. No gljiva joj je danas dodijelila jednu od emotivnijih – Antonija je, naime, utjelovila neprežaljenog Jasmina Stavrosa. Pjevačica je netom prije njegove smrti s njim surađivala, stoga je ovaj zadatak emocije podigao na još višu razinu.

“Ovo mi je još teže jer sam u emociji, a ovo bi sve trebala biti neka šala pa sam u sukobu sama sa sobom. Ja bi trebala biti zabavna, a pod emocijama sam pa eto baš mi je teško”, kroz suze je komentirala prije nastupa. Pjevajući njegov hit ‘Nemoj se udavati’, Antonija nije bila jedina kod koje su potekle suze.

Foto: Screenshot/Nova TV

‘Apsolutno kao da njega gledam’

“On je mene zvao ”sine moj” i ja imam jako lijepu uspomenu na njega. Skinula si njegove pokrete, apsolutno kao da njega gledam. Ja znam da je tebi ovo bila najteža transformacija jer si ti s njim bila jako dobra i vidim po tebi. Siguran sam da nas gleda s boljeg mjesta i da ima onaj svoj veliki široki osmijeh na usnama”, rekao joj je Mario Roth.

ToMa novom preobrazbom izazvao nevjericu žirija: ‘Ježio sam se do kraja pjesme’

Enis Bešlagić nadovezao se rekavši kako je Jasmin bio ponosni Korčulanin, te da se sa Oliverom Dragojevićem nadmetao tko će uloviti više ribe. I njega je Antonija oduševila svojim nastupom, dok je Minea istaknula koliko je ovo bio težak zadatak. “Ti si bila danas unutra 100% i dočarala si ga 100%”, poručila joj je.




“Ja mislim da je ovo glumački jedna od tvojih najboljih kreacija u ovom showu i ja zaista nemam više što dodati”, kratko ali jasno je komentirao Goran Navojec. Idućeg tjedna na rasporedu je veliko finale ovog showa, a ako je suditi prema dosadašnjim epizodama gledatelji će ponovno posvjedočiti spektakularnim transformacijama.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.