Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Anđelka progovorila o novom suprugu: ‘Moj muž ne spada u takve’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Glumica Anđelka Stević Žugić, domaćoj javnosti najpoznatija po seriji “Andrija i Anđelka“, ima novu humorističnu monodramu “Šta me opet snađe” koja obrađuje temu razvoda. Premijerno dolazi u Split 22. svibnja, u dvoranu Lora i u Zagreb, u Kino SC 24. svibnja, i na pulski Kaštel 21.srpnja.

“Ovo je komična, zabavna, ali i pomalo ironična priča o Jovanki Joki Jakovljević, koju je jedan dio publike upoznao u prvom dijelu, ali i ako nije, to ne smeta za gledanje nove monodrame, jer je to sada nova Joka. Žena koja se suočava sa životom nakon razvoda i to u svojim kasnim 30-im. Sluđena je i – razvedena. A okolina surova, konkurencija žestoka… Dakle, u najkraćem – Joka poslije šoka koji razvod nosi! Pokušava otkriti ima li života i kakvog nakon razvoda, suočena s izazovima koje nije mogla ni zamisliti. Tu je i čitav stručni tim pomagača – odmagača.Tu su najbolje prijateljice, mama, baka, astrologinja, psihologinja! I svaka od njih ima svoju vizuru, savjet i uputu”, opisala je glumica u razgovoru za Večernji list.

Upitana koji je od svih likova u predstavi njoj najsličniji, dala je zanimljiv odgovor. “Moj je dojam da me ima u svakom pomalo, ali čini mi se da je ta jedna Jokina osobina – nepokolebljiva vjera u putokaze srca i njezina deviza “srce uvijek zna” meni najbliža.”

Foto: Instagram

“Ne volim izigravati suca”

Anđelka je glumila u seriji “Šutnja” koju je režirao Dalibor Matanić a najnovije optužbe za spolno uznemiravanje većinom mlađih kolegica kratko je komentirala. “Ne volim izigravati suca nikome i volim vjerovati da će nadležne institucije napraviti svoj posao”, rekla je glumica.

Glumica je prošlu godinu obilježila udajom za Marka Žugića i rođenjem kćeri Čarne. Iz prvog braka s Darijem Prpićem ima i sinu Jakšu. Javnost je imala prilike dobiti detaljniji uvid i u njen težak životni period razvoda. Naime, Žugić je bio kum i prijatelji Prpiću.

Danas uživa u majčinstvu i svojoj karijeri, a otkrila je i kako sa suprugom funkcionira sjajno te da jednako kao i ona sudjeluje i obiteljskim i roditeljskim obavezama.

Anđelka o osudi okoline zbog razvoda, jedno joj posebno smeta: ‘Nitko ne kaže bravo’




“U svojoj novoj monodrami ja se bavim upravo raznim stereotipima s kojima se uporno borimo svi na ovim našim prostorima. Tako je i ovo vaše pitanje, čini mi se, posljedica stereotipa da muškarci ne sudjeluju u obiteljskim i roditeljskim obavezama. Moj muž ne spada u takve, valjda ga zato toliko i volim. Razgovor je nešto što upražnjavamo često i zajedno donosimo odluke. Preporučila bih svima da razgovaraju o svemu, ljekovito je”, zaključila je glumica.




Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.