Foto: Unsplash/Ilustracija

Srpkinja se požalila da je u Hrvatskoj prošla pakao: Došla na sezonu pa je dočekao užas

Autor: M.P.

Jedna je Srpkinja otišla odraditi ljetnu sezonu u Hrvatskoj, no ono što je doživjela nije mogla sanjati ni u najgoroj noćnoj mori. Svoje je neugodno iskustvo podijelila na društvenim mrežama. Tvrdi, prvi šok ju je dočekao kada je stigla u smještaj. Vidjela je spavaću sobu bez prozora uz napomenu poslodavca da za provjetravanje drži vrata otvorena.

Kao drugi problem navela je stjenice kojih je, kako tvrdi, bilo svuda u skučenom smještaju. Izgrizle su je po nozi, što je fotorgafirala i objavila. “Ne želim dobiti neku bolest, ili mi nađite normalnu sobu ili se vraćam kući. Nije ovo prva buba, nego tko zna koja. Došla sam iz čiste kuće i ne želim živjeti u leglu bolesti”, napisala je osobi zaduženoj da joj osigura smještaj na moru u Hrvatskoj tijekom rada na sezoni.

Uz poruku je priložila i fotografije kukca pa dobila odgovor da traže rješenje i da ne brine jer od stjenica ne može dobiti nikakvu bolest. Zatim joj je rečeno i da zaključa vrata od sobe kako se bube ne bi proširile.

Izborila se za novi smještaj

Ponovno je poslala fotografiju svojih rana od ugriza stjenica te odgovornima rekla da njoj to u životu ne treba, na što su joj odgovorili da i dalje rade na rješenju. Sve svoje razgovore objavila je na mreži X, a u komentarima su se nanizale reakcije brojnih Srba.




Srećom, sve je dobro završilo, uskoro je objavila da se uspjela izboriti za novi smještaj te da je svojim postupkom pomogla i drugim ženama  koje u Hrvatskoj rade preko ljeta.

Vlasnik kafića daje 300 eura svakom tko mu riješi problem: Čini se lako, ali nikako da nađe nekoga

Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.