Foto: Vlado Kos / Cropix

Ove firme u Hrvatskoj značajno digle plaće zaposlenicima: Uz božićnicu stiže i nagrada

Autor: Dnevno.hr

Deterdžentsko-toaletna industrija Saponia i konditorska tvrtka Kandit iz sastava Mepas Grupe kažu da su ove godine svojim zaposlenicima povećali neto plaće za 25 posto u odnosu na prošlu godinu.

Dodaju da su plaće zaposlenika značajno povećane, u ukupnoj razini su neto plaće veće i za 25 posto. Poseban naglasak su stavili na proizvodni i logističko-distributivni sektor.

Ističu i da je to tek prvi korak u dugoročnom ulaganju u ljudske potencijale.

Foto: Duje Klaric / CROPIX

Uz božićnicu dobivaju dar za djecu kao i nagradu

U priopćenju se navodi kako je Mepas Grupa investirala u zadnjih desetak godina u Saponiu oko 75 milijuna eura, a u Kandit oko 45 milijuna eura za razvoj poslovanja. Snažan fokus na inovacijama i poslovnom razvoju rezultirao je rastom efikasnosti i prihoda za obje tvrtke.

Napominju i kako će obje tvrtke u prosincu isplatiti dar za djecu u iznosu od 40 eura te božićnicu u iznosu od 270 eura po zaposleniku. Dodatno, zaposlenici će biti nagrađeni za radne rezultate iznosom od 200 eura.

Analitičar uočio šokantan detalj vezan za radne nedjelje: Zašto nitko ne govori o ovom?




 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.