Foto: 13. HRVCON

Hrvatska vojska na biralištima: Omogućeno glasovanje i onim na misijama

Autor: Dnevno.hr/S.V.

Pripadnicima Hrvatske vojske koji se na dan izbora za zastupnike u Hrvatskom saboru u utorak 16. travnja 2024. i srijedu 17. travnja 2024. zateknu na službi u Republici Hrvatskoj ili inozemstvu, omogućeno je glasovanje na posebnim biračkim mjestima.

Tako je, za one pripadnike Hrvatske vojske koji će na dan izbora biti na službi u Hrvatskoj vojsci u Republici Hrvatskoj, organizirano glasovanje 17. travnja 2024. u vojarni “Petar Zrinski” u Zagrebu i u vojarni “123. brigade Hrvatske vojske” u Požegi.

Za pripadnike Hrvatske vojske koji se nalaze na službi u mirovnim operacijama i misijama i drugim aktivnostima u inozemstvu omogućeno je glasovanje na biračkom mjestu u Republici Poljskoj u vojarni “Bemowo Piskie” te u Veleposlanstvima Republike Hrvatske u Prištini, Budimpešti, Sofiji, Rimu, Parizu i Ateni.

Autor:Dnevno.hr/S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.