Foto:Xscreenshot

Tužna vijest za ljubitelje legendarnih auto-moto emisija

Autor: Dnevno GIŠ

Svijet auto-moto emisija nikad više neće biti isti, od kad se saznalo kako Amazon Prime Video nema više namjeru produljiti snimanje popularne avanturističke zabavne TV serije The Grand Tour.

The Grand Tour je nastao nakon što su se Jeremy Clarkson, James May i Richard Hammond  rastali s BBC-jem prije sedam godina, kada su prestali voditi megapopularnu emisiju Top Gear.

Snimanje emisije je dovršeno u Zimbabveu, nova dugometražna epizoda bit će sada montirana pa prikazana na Amazonovom streaming servisu tijekom sljedeće godine, a doznaje se da bi mogla ujedno biti i posljednja.

Odlaze u povijest




Britanski trojac automobilističkih ikona na Amazonu snimili su tri sezone klasičnih studijskih emisija s različitim popularnim segmentima, a nakon toga i pet posebnih dugometražnih epizoda, koje su se na Amazonu pokazale kao gledanije.

No nakon pete mogao bi uslijediti kraj, a Amazon navodno razmatra angažiranje Clarksona, Hammonda i Maya u nekim drugim ulogama i na drugim projektima.

Što se tiče Top Geara, on je nastavio egzistirati na BBC-ju ali je nesreća jednog od voditelja, Andrewa Flintoffa, krajem prošle godine pauzirala produkciju, ali  ta pauza nedavno se pretvorila u trajnu, pa je BBC nedavno objavio da se emisija neće vratiti na ekrane u doglednoj budućnosti. što nije niti čudo jer je gledanost jako pala u odnosu na originalnu postavu.




Kazne prijete ako vozite u zimskoj jakni, ali nije to jedina opasnost

 

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.