Foto:youtubescreenshot

Pogledajte kako je majstor slupao skupocjenu jurilicu od preko milijun eura

Autor: GIŠ

Kako raste broj ljudi koji si mogu priuštiti skupocjene stvari pa tako i superautomobile, tako smo sve češće i svjedoci kako te jurilice, nerijetko i preko nekoliko milijuna eura, bivaju slupane, zbog želje njihovih vlasnika da se pokažu.

Naravno u ovo virtulano doba teško je ne snimiti sudar takve jurilice usred Ventura Boulevarda u Los Angelesu, a još više ako se vlasnik iste prije toga pravio važan, turirao te radio krugove na asfaltu za okupljenu masu.

Baš to činio je jedan vlasnik rijetkog i skupocjenog McLarena Senne od gotovo 800 KS na Ventura Boulevardu u LA-u, okupljenu masu počastio se nekoliko krugova okrenuvši se oko osi uz naravno paljenje guma, da bi se potom ispalio dalje cestom, no nije stigao daleko.

Ravno u salon

Vozač je u jednom trenutku izgubio nadzor nad snažnim automobilom i velikom brzinom zabio se u salon Lexsusa uz cestu, a cijelu nezgodu je snimio poznavatelji lokalne auto scene korisnik Reddita slattdemon99.

On naime tvrdi kako je za volanom bio Youtuber Edmond “Mondi” Barseghian, koji je prošle godine već razbio potpuno novi Hummer EV, samo 12 kilometara nakon što ga je izveo iz salona.




Bio ili ne popularni Youtuber za volanom, vlasnik McLaren Senne sigurno neće biti sretan razvojem cijele situacije te će sigurno morati platiti naknadu za nastalu štetu na salonu luksuzne Toyotine marke, a pitanje je koliko će koštati popravak samog superautomobila.

Popravak ove male štete na električnom autu je koštao oko 20.000 eura




 

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.