Pexels

ZBOGOM KRONIČNOM UMORU: Ruski psiholog preporučuje čaj od samo dva sastojka!

Autor: Zlatko Govedić

Ruski psiholog dr. Evgenij Tarasov svima koji pate od kroničnog umora preporučuje ljekoviti tibetski čaj “Svitanje u planini”.

Uzmite običnu čašu (200 ml). Usipajte 3 žlice korijena cikorije u prahu i jednu žlicu kakao praha. Prelijte proključalom vodom. Po želji dodajte šećer i popijte ga.

Pijte čaj u jutarnjim satima i u vrijeme ručka, ali ne i uvečer ili prije spavanja, kako si ne biste pokvarili san. Trudnice mogu piti male doze.

“Cikorija je snažan stimulans, koji potiče našu fizičku i psihičku energiju. Potiče i jača obrambenu sposobnost našeg organizma. Otklanja kroničan umor, a odličan je i za prevenciju raznih drugih bolesti. Poboljšava naše emocionalno stanje te eliminira hipohondriju. Poboljšava probavu i proizvodnju krvi u organizmu”, navodi Tarasov.

Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.