pixabay/PublicDomainPictures

ŽAREĆI OBLOG: Smanjite obujam struka preko noći za čak 3 centimetra!

Autor: Dnevno

Želite da vaše tijelo bude zategnuto? Isprobajte oblog od đumbira! Konzumiranjem đumbira ubrzat ćete metabolizam, a samim tim i izgubiti višak kilograma. Sličan učinak ima i oblog za tijelo od đumbira. Saznajte kako ga napraviti te način na koji ga možete koristiti.

Što je potrebno:

žlica đumbira u prahu (ili svježe naribanog)
par žlica losiona za tijelo
plastična folija
ručnik
elastični zavoj
Princip rada:

Ručnik umočite u što topliju vodu te umotajte dio tijela na koji želite staviti oblog od đumbira. Ostavite par minuta kako bi se pore na tijelu raširile. Po potrebi ponovite ovaj korak još jednom. Izmiješajte đumbir i losion za tijelo te na željeno mjesto namažite deblji sloj ove mješavine. Zatim ga omotajte nekoliko puta prozirnom folijom. Preko folije stavite elestični (ili obični) zavoj.

Nemojte previše stezati. Poanta je da se osjećate ugodno. Ostavite da djeluje bar četiri sata, a ako vam ne predstavlja problem i cijelu noć.

U početku možete osjetiti peckanje. Ne brinite se, jer je to znak da maska djeluje. Ova maska je dobra, jer đumbir smanjuje nagomilanu masnoću u tijelu.

Rezultati su još bolji ako ste uporni, pravilno se hranite te redovito vježbate. Također, dodavanjem đumbira u svakodnevnu prehranu, pojačat djelovanje ove maske te izgubiti još više centimetara u struku.




Napomena: Imajte na umu da će rezultati varirati od osobe do osobe. Centimetri koje izgubite ovisit će o vašem metabolizmu, razini aktivnosti i prehrani, piše minimagazin.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.