fbpx
Screenshot/Youtube

(VIDEO) ‘Pogledajte ovu snimku! Razvio sam tehniku kojom tumor nestaje za tri minute!’

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Gregg Braden američki je autor poznat po svojim teorijama o liječenju raka o kojima je napisao različite knjige.

Jedna od njegovih poznatijih tvrdnji je ta da ljudske emocije mogu utjecati na DNK i da kolektivna molitva može izliječiti bilo kakve fizičke bolesti. U snimci na dnu teksta pogledajte njegovo predavanje o bolnici u Japanu koja ne koristi lijekove.

Rak, Braden tvrdi, nestaje djelovanjem namjere i sviješću postojanja sprege između naših misli i manifestacija u fizičkom svijetu, a koristi se polje koje sve povezuje…

Kontrola nad mislima i emocijama

Naše misli i emocije uzrokuju elektromagnetsko polje. Valovi ovoga polja dosežu jedan metar od našega tijela.

Još je Nikola Tesla govorio da će ljudi jednoga dana snagom svojih misli proizvoditi električnu struju, znači naše misli su izuzetno snažna energija.

No, fokusirane, snažne misli, a ne razbacane na sve ono što vidimo ili osjećamo. Zajedničke misli mogu stvoriti izuzetno jako elektromagnetno polje i djelovati na okolinu. Kada se razvije ova tehnika, ona više nije fikcija nego predstavlja tehnologiju na kojoj se bazira liječenje.

To je dokazao ovaj video snimak iz bolnice u Japanu gdje se pokazuje izlječenje raka u manje od tri minute veličine 3×2.5 cm, prateći cijeli proces ultrazvukom na ekranu.
Da biste mogli proizvesti jako elektromagnetsko zračenje morate naučiti uspostaviti kontrolu nad svojim mislima i emocijama i jačati ih vježbom.

Emocije mijenjaju DNK

Naše emocije i osjećaji predstavljaju ogledala. Sve što proizvodimo unutar samih sebe zračimo u okolinu i prostor i dobivamo upravo ono što se nalazi u nama. Ako npr. kažemo ” jednoga dana ću ozdraviti ili jednoga dana ću biti sretan/na, jednoga dana ću dobiti dobar posao itd…” ogledalo nam odgovara da to neće biti nikada ili jako daleko u budućnosti.

Ako nasuprot toga govorimo i osjećamo da se mijenjamo sada ovoga časa (kao da se to već dogodilo) tada se nama događa promjena i naš DNK se mijenja i mi se mijenjamo.
Znanost je godinama tvrdila da naša vjera i osjećaji nemaju utjecaja na naše bolesti i naš život, no psihoonkologija tvrdi suprotno. Upravo naši osjećaji, misli, emocije i vjera upravljaju sa svim što se događa u nama samima i našem životu.

Emocije mijenjaju DNK, zapamtite to! Liječnici u bolnici koja je prikazana na snimci istrenirani su za “pozitivno razmišljanje”, te ponavljaju jednoglasno “Već se dogodilo! Već se dogodilo!”.

Tumor se pred njima smanjuje! Pogledajte snimku.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.