Screenshot/Youtube

(VIDEO) ČUDESNA ANIMACIJA: Korisnici navode da su poboljšali vid gledajući ju!

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Moderan način života dovodi do ozbiljnog opterećenja naših očiju. Provodimo dosta vremena za računalom, mobitelom, tabletom, zureći direktno u njega, dok su naše oči stvorene za stalnu promjenu udaljenosti.

Prirodom je predviđeno da moramo mijenjati fokus pogleda od bližeg ka daljem i obrnuto. Ranije smo gledali u daljinu, gledali u beskrajne šume i polja, a sada uglavnom zurimo u svoje gadgete.

Krenuvši protiv prirode, čovjek je naravno dobio probleme s vidom, jer ljudsko oko nije prilagođeno takvom teškom opterećenju – konstantnom gledanju u ekrane.

Zato se svake godine sve više i više ljudi suočava s problemom lošeg vida.

Pred vama je jedan koristan ljekoviti video, koji ima dobar učinak u oporavku vida, a koji je zasnovan na promjeni perspektive. Promjena perspektive, to je ono što je korisno i na što su naviknute vaše oči.

Također, video pomaže u otklanjanju umora i razdražljivosti. Kod redovnog gledanja videa (barem jednom dnevno), primjećuje se znatno poboljšanje vida.

Sličan efekt možete postići i u prirodi, na primjer, razgledavanjem grana drveća, nakon čega odmah podignete oči prema nebu – to je ista promjena perspektive. Ali, ako nemate te mogućnosti – sačuvajte ovaj video i podijelite ga s prijateljima, kojima može biti od pomoći.




Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.