fbpx
Foto: Promo

Uz Oxygen Optimal čarape i rukavice s Celliantom zaboravite na hladne noge, stopala i ruke!

Autor: Promo

Muče li vas hladne noge, loša cirkulacija, trnci ili bolovi i otečenost u stopalima, nogama ili rukama? Oxygen Optimal čarape i rukavice s revolucionarnim Celliant vlaknima klinički dokazano pomažu kod navedenih tegoba te zahvaljući svojoj učinkovitosti imaju status medicinskog proizvoda i brojne nagrade za najbolju inovaciju.

Saznajte kako Vam Oxygen Optimal čarape i Oxygen Optimal rukavice s Celiant vlaknima mogu pomoći da zaboravite na hladne noge, stopala i ruke te da poboljšate cirkulaciju i povećate udio kisika u krvi.

Kako djeluju Celliant vlakna?

Celliant je rastezljiv materijal napravljen uz patentiranu, najsuvremeniju tehnologiju vlakana koja uključuje kombinaciju trinaest termo-reaktivnih minerala. Ti minerali reflektiraju prirodnu infracrvenu energiju, koju tijelo proizvodi, natrag u tijelo korisnika.


Celiant je dokazani vazodilatator, što znači da dokazano potiče cirkulaciju u tijelu. Također, povećava razinu kisika u tkivu te prenosi vitalne hranjive tvari kroz tijelo.

Celliant vlakna apsorbiraju i pretvaraju tjelesnu temperaturu u oblik infracrvene energije. Ta ista energija se potom vraća u kožu i tkivo na siguran i prirodan način, te potiče cirkulaciju i podiže udio kisika u krvi zbog čega više nećete imati problema s hladnim nogama, stopalima i rukama te trncima.

Infracrvena energija se već tisućljećima koristi kao metoda liječenja. Proces u kojem Celliant pretvara toplinu tijela u infracrvenu energiju te ju vraća u tijelo je 100% prirodan i siguran za cijelu obitelj. Celliant tehnologija skuplja energiju tijela koju tijelo samo, prirodno proizvodi, i vraća ju u tijelo putem kože.

Celliant - što je i kako pomaže zdravlje?
Prikaz učinka Celliant vlakana na razinu kisika u tijelu

Celliant vlakna ne gube svoju učinkovitost nošenjem i prilikom pranja. Bit će jednako učinkovita bez obzira koliko ih dugo nosite!

Oxygen Optimal čarape s Celliantom – kako djeluju, cijena i gdje kupiti?

Oxygen Optimal čarape s Celliantom imaju status medicinskog proizvoda, što znači da je njihova učinkovitost ispitana i dokazana kliničkim istraživanjima.

Oxygen Optimal čarape Relax osim toga osvojile su i Grand prix glavnu nagradu, kao i dvije zlatne medalje na Budi uzor®/Inova® izložbi inovacija u konkurenciji od čak 17 svjetskih zemalja.
Oxygen Optimal čarape klinički dokazano potiču cirkulaciju, podižu volumen kisika u krvi i tkivu do 29%, a time postižu i bolju prokrvljenost tkiva te reguliraju temperaturu tijela. Tako pomažu i smanjenju bolova u mišićima i zglobovima.

Osim toga, skraćuju vrijeme oporavka nakon ozljeda i operacija te ubrzavaju zarastanje ranica ako one postoje (primjerice kod dijabetičara).

Preporučuju se osobama s osjetljivim stopalima koje pate od:
 • hladnih ili otečenih nogu i ruku
 • osjećaja trnaca u rukama i nogama
 • slabe periferne cirkulacije
 • dijabetesa
 • polineuropatije i različitih oblika neuropatije
 • ateroskleroze
 • reumatskih tegoba
 • artritisa
 • gihta

Postoje dva modela Oxygen Optimal čarapa s Celliantom i razlikuju se u udjelu Cellianta (klasičan model i Relax deblje čarape) i možete ih naručiti ovdje:

Oxygen Optimal čarape s Celliantom – akcijska cijena ovog proizvoda je 160 kn.

Oxygen Optimal Relax čarape s Celliantom – akcijska cijena ovog proizvoda je 190 kn.

Oxygen Optimal Relax čarape s Celliantom – Terrapromo
Oxygen Optimal Relax čarape s Celliantom – Terrapromo

Zašto su Oxygen Optimal čarape s Celliantom dobre za noge?

U nastavku pročitajte zašto su Oxygen Optimal Čarape s Celliantom idealne za zdravlje Vaših nogu.

Potiču cirkulaciju

Oxygen optimal O2O čarape sa terapijom od 100% Cellianta klinički dokazano potiču cirkulaciju u nogama, samim time vaše noge više neće biti hladne. Onaj neugodan osjećaj hladnih nogu je prošlost! Isto tako poboljšanom cirkulacijom dolazi do „drenažnog“ efekta tako da se i oticanje nogu smanjuje.

Reguliraju temperaturu nogu

Jedna od bitnih karakteristika revolucionarnog vlakna Celliant je i da regulira temperaturu tijela, tako da više nema prevrućih ili hladnih nogu koje znaju biti izuzetno neugodan problem zbog kojeg ljudi imaju velikih problema sa spavanjem. Sa Oxygen Optimal O2O čarapama napokon ćete spavati mirno i ugodno tokom cijele noći!

Povećavaju razinu kisika

Oxygen optimal o2o čarape klinički dokazano povećavaju volumen kisika u krvi i tkivu do 29% što rezultira nizom pozitivnih učinaka. Zbog povećanog volumena kisika u krvi i tkivu dolazi do bržeg zarastanja eventualnih rana na nogama. Što je strahovito bitno kod osoba koje pate od dijabetesa i kroničnih venskih bolesti, gdje je zarastanje takvih rana problematično.

Hipoksija (manjak kisika) je izravan razlog usporavanja i otežanog zacjeljivanja rana!

Još jedan od blagotvornih učinaka terapije od Cellianta je i značajno smanjenje bolova, grčeva i trnaca u nogama.

Dr. Ian Gordon s kalifornijskog sveučilišta Irvin uspio je u istraživanju dokazati da se bol kod pacijenta koji su koristili proizvode koje u sebi sadrže Celliant, smanji za 2.7 puta po Mc Gill-ovoj skali.

Redovitim nošenjem O2O čarapa riješiti ćete se bolova, grčeva i trnaca u nogama, a ono najljepše je da njegov terapeutski učinak traje i nekoliko sati nakon prestanka korištenja.

Oxygen Optimal rukavice s Celliantom – kako djeluju, cijena i gdje kupiti?

Oxygen Optimal rukavice s Celliantom su napravljene da bi:

 • umanjile osjećaj hladnoće, bolove, trnce u prstima i oticanje zglobova,
 • olakšale pokretljivost zglobova šake,
 • potaknule cirkulaciju u rukama..

Posebno su pogodne za osobe koje pate od artritisa. Ubrzavaju i zarastanje ranica i regeneraciju oštećene kože uslijed različitih vrsta dermatitisa. Namijenjene su osobama koje imaju problema sa šakama, zglobovima prstiju, različitim vrstama dermatitisa

Oxygen optimal/celliant rukavice imaju status medicinskog proizvoda. Proizvodi su usklađeni s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-Tex Standardom, te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13).

Naručite ovdje: Oxygen Optimal rukavice s Celliantom. Akcijska cijena ovog proizvoda je 165 kn.

Znanstvena istraživanja o Celliant vlaknima

Na temu funkcionalnosti Celliat vlakana provedeno je dosta istraživanja od strane medicinskih stručnjaka sve u cilju kako bi se ispitala njihova dobrobit.

Primjer br. 1

Dr. Lawrence A. Lavery, profesor odjela za ortopedsku kirurgiju i rehabilitaciju Medicinskog centra sveučilišta Loyola i doktor u Bolnici za veterane u Chicagu, 2003. godine proveo je istraživanje o pojačanju cirkulacije u rukama i nogama oboljelih od dijabetesa tijekom nošenja rukavica i čarapa s Celliant vlaknima.

Za istraživanje je odabrano dvadeset osoba s poviješću dijabetesa i oštećenja krvožilnog sustava. Istraživanje je provedeno na rukama i nogama ispitanika dok su bili podijeljeni u dvije grupe, tako da su u jednoj grupi nosili rukavice i čarape s Celliant vlaknima, dok su u drugoj grupi ispitanici nosili iste proizvode koji nisu sadržavali Celliant vlakna. Istraživanje je trajalo sat vremena.

Celliant - što je i kako pomaže zdravlje?
Prikaz učinka Celliant vlakana na razinu kisika u tijelu (zeleno) i na razinu tjelesne temperature (ljubičasto)

Mjerenje postotka kisika i jačine cirkulacije se provelo prije nego što su ispitanici obukli čarape i rukavice te svakih 10 minuta tijekom jednog sata. Povećanje količine kisika od 8-12% koje je postignuto ovim istraživanjem pojačava cirkulaciju dovoljno da poboljša zarastanje rana i eliminira bol u nogama uzrokovanu aterosklerozom i ostalim poremećajima u cirkulaciji.

Primjer br. 2

Provedeno je istraživanje kako bi se utvrdilo mogu li čarape s Celliant vlaknima umanjiti kroničnu bol stopala nastalu zbog dijabetičke neuropatije ili ostalih zdravstvenih stanja.

U istraživanju je sudjelovalo pedeset i pet osoba, od toga trideset i osam muškaraca i sedamnaest žena. Dvadeset i šest ispitanika bolovalo je od dijabetičke neuropatije dok su ostalih dvadeset i devet ispitanika imali druge bolove.

Zaključak istraživanja je pokazao da čarape s Celliant vlaknima imaju dobrotvorno djelovanje na smanjenje kronične boli stopala.

Upoznajte i ostale Oxygen Optimal proizvode s Celliant vlaknima!

Osim Oxygen Optimal čarapa i rukavica, postoje i drugi proizvodi iz ove linije s Celliant vlaknima, kao što su:

Oxygen Optimal papuče s Celliantom

Oxygen Optimal tenisice s Celliantom

Oxygen Optimal maska za spavanje s Celliantom

Oxygen Optimal pojas za leđa s Celliantom

Oxygen Optimal jastuk s Celliantom

Oxygen Optimal pokrivač s Celliantom

Sve dostupne proizvode s Celliantom možete pronaći ovdje: Proizvodi s Celliantom.

Oxygen Optimal papuče s Celliantom

Papuče Oxygen Optimal/Celliant – Terrapromo
Papuče Oxygen Optimal/Celliant – Terrapromo

Papuče Oxygen Optimal/Celliant kreirane su kako bi potaknule cirkulaciju u nogama, smanjile bolove i grčeve u nogama i olakšala pokretljivost.

Preporučujemo ih svima koji pate od umornih i otečenih nogu, loše cirkulacije, artritisa, reume ili dijabetesa.

Papuče su testirane od strane Zagrebačkog dijabetičkog društva!

Oxygen Optimal papuče sa Celliantom su usklađene s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-Tex Standardom, te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13).

Naručite ovdje Oxygen Optimal papuče s Celliantom.

Sve dostupne modele pogledajte ovdje.

Oxygen Optimal tenisice s Celliantom

Startas Tenisice Oxygen Optimal – Terrapromo
Startas Tenisice Oxygen Optimal – Terrapromo

Celliant tenisice klinički dokazano:

 • potiču cirkulaciju,
 • povećavaju opskrbu kisikom,
 • ubrzavaju oporavak nakon napora i ozljeda,
 • smanjuju bolove, grčeve i trnce u nogama,
 • olakšavaju kretanje.

Naručite ovdje Oxygen Optimal tenisice s Celliantom.

Oxygen Optimal maska za spavanje s Celliantom

Oxygen Optimal Celliant maska za spavanje
Oxygen Optimal Celliant maska za spavanje

Terapeutski učinak Cellianta potiče lakši san, pomaže smanjivanju glavobolja, bolova i problema sa sinusima te pruža osjećaj odmornijih očiju jer Celliant klinički dokazano potiče cirkulaciju, podiže volumen kisika u krvi i potkožnim tkivima do 29% te regulira tjelesnu temperaturu, no isto tako pomaže i kod smanjivanja bolova.

Bolji volumen kisika može olakšati spavanje, popraviti raspoloženje, vratiti živahnost i poboljšati pamćenje. Elastična traka omogućava da se maska prilagodi vašem licu. Mekoća materijala omogućuje potpuno zatvaranje dotoka svjetlosti i potpuno opuštanje.

Naručite ovdje Oxygen Optimal maska za spavanje s Celliantom.

Oxygen Optimal pojas za leđa s Celliantom

Pojas za donji dio leđa Celliant – Terrapromo
Pojas za donji dio leđa Celliant – Terrapromo

Preporučuje se ljudima koji pate od različitih tegoba u donjem dijelu leđa (išijas, lumbago, discus hernija) kao i kod ljudi koji imaju problema sa bubrezima (dijaliza, transplatacija,..) jer zbog povećanja volumena kisika i poticanja mikrocirkulacije taj organ koji je pod opterećenjem ponovo može vršiti svoju funkciju puno lakše nego prije.

Kod problema s kukovima, lagano ga zakrenuti u pravcu problematičnog kuka. Naravno ne smijemo zaboraviti niti probleme s bolnom menstruacijom ili jajnicima, jednostavno ga okrenite prema naprijed i bolovi i grčevi trebali bi se smanjiti.

Pojas je i vrlo praktičan, možete ga uvijek nositi sa sobom ili na sebi radi preko svih pokrovnih tkanina, (preko garderobe) jer je mekan, tako da možete i spavati u njemu, a s obzirom da radi preko svih pokrovnih tkanina, slobodno ga koristite preko garderobe.

Možete ga omotati oko bilo kojeg bolnog dijela tijela. Oko koljena, lakta, vrata, ramena,.. naravno dok mirujete.

Pojas od Celliant vlakana je neškodljiv i nema nikakvih nuspojava, tako da ga mogu koristiti svi. Ljudi koji po cijele dane moraju sjediti (u uredu ili profesionalni vozači), prodavačice koje su po cijele dane na nogama i osobe koje dižu teške terete, kao građevinari.

Naručite ovdje Oxygen Optimal pojas za leđa s Celliantom.

Oxygen Optimal jastuk s Celliantom

Jastuk Opty Celiant sa 100% Celliant vlaknima – Terrapromo
Jastuk Opty Celiant sa 100% Celliant vlaknima – Terrapromo

Celliant jastuk namijenjen je osobama koje imaju problema u vratnom dijelu kralježnice, pate od spondiloze ili zakrčenja vratnih žila ili se jednostavno žele u potpunosti odmoriti tijekom spavanja.

Celliant tehnologija u jastuku potiče vratnu cirkulaciju i oslobađa dotok krvi i kisika u mozak. Samim time smanjuju se glavobolje, vrtoglavice i pritisak u ušima, izazvan lošom vratnom cirkulacijom. Također, smanjuju se i trnci u prstima i rukama, bolovi u vratu i ramenima i potiče se zdrav i dubok san.

Naručite ovdje Oxygen Optimal jastuk s Celliantom.

Sve dostupne modele pogledajte ovdje.

Oxygen Optimal pokrivač s Celliantom

Pokrivač Celliant + AG – Terrapromo
Pokrivač Celliant + AG – Terrapromo

Pokrivač od Cellianta OxO idealno upotpunjuje komplet za spavanje i vrši terapiju za cijelo tijelo. Aktivno djeluje u oporavku organizma te ragulira tjelesnu temperaturu kako bi bezbrižno mogli leći spavati i uživati u ugodnom snu.

Pokrivač od Cellianta OxO možete koristiti kao ljetni i zimski pokrivač. Celliant klinički dokazano:

 • popravlja cirkulaciju
 • umanjuje bolove
 • aktivno sudjeluje u oporavku organizma
 • regulira tjelesnu temperaturu

Naručite ovdje Oxygen Optimal pokrivač s Celliantom.

Oxygen Optimal proizvodi s Celliantom – gdje kupiti?

Sve gore navedene, i druge Celliant proizvode, možete pronaći ovdje.

Reference:

Autor:Promo
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.