STRAVIČNO: Farmaceuti ne žele da ovo znate. Na cjepivu jasno piše da vas ono može ubiti, izazvati abortus ili vas učiniti neplodnim! | Dnevno.hr
Dusko Jaramaz/PIXSELL

STRAVIČNO: Farmaceuti ne žele da ovo znate. Na cjepivu jasno piše da vas ono može ubiti, izazvati abortus ili vas učiniti neplodnim!

Autor: Zrinka K.

Cjepiva su jedini proizvod koji se prodaje u svijetu koji se može pogrešno proizvesti i ubijati ljude, a još uvijek bez suočavanja sa zakonskom odgovornosti na sudovima.

Znanstvenik za cjepiva optužen je za krivično djelo zločina i mogao bi provesti 20 godina u zatvoru jer je lažirao cjepivo za AIDS.
Znanstvena prijevara je tako česta u industriji cjepiva da je ona praktički zadani poslovni model.

Farmaceutske industrije ubijaju, ali su zakonski zaštićene
Istina je da većina cjepiva ne djeluje i ne funkcionira, tako da kada bi cjepiva i htjela biti učinkovita, znanstvenici rutinski analiziraju uzorke krvi cijepljenih ispitanika uz pomoć antitijela, a ne u čistoj krvi. Tijelo se samo brani od cjepiva – otrova uz pomoć antitijela, i tako mi ne oboljevamo. Cjepivo nema direktno veze sa spriječavanjem bolesti.
To je upravo ono što kompanija Merck radi s MMR cjepivom, prema bivšem virologu kompanije. To je također razlog zašto 97% djece koji dobiju ospice ili zaušnjake već su cijepljena protiv ospica i zaušnjaka.
Upravo sada, financirani znanstvenik Nacionalnog instituta za zdravlje (National Institutes of Health) koji se proslavio cjepivom protiv HIV-a (AIDS, SIDA) priznao je da je ubacivao u testirane uzorke krvi testiranih osoba – antitijela.
Dr. Dong-Pyou Han je uzeo pet milijuna dolara od Nacionalnog Instituta za njegovo daljnje “istraživanje” na Sveučilištu u Iowi. Masovni mediji i zagovornici cijepljenja pozdravili su istraživanje kao revolucionarno, ogroman napredak u potrazi za cjepivom protiv AIDS-a.
Ali sada, ispada da je dr. Han počinio pretjeranu znanstvenu prijevaru kojom je pokrao novac poreznih obveznika i preusmjerio sredstava daleko od drugih važnih istraživačkih projekata. Dakle, savezni tužitelji su poduzeli korake i dr. Han će biti optužen za davanje lažnih izjava vlasti. On se sada suočava sa četiri krivična djela, od kojih svaka nosi maksimalnu zatvorsku kaznu u trajanju od pet godina. (Da, laganje vladi je savezni zločin. Ali kada vlada laže nas, dobro, to je druga priča.)
“To je važan slučaj, jer je vrlo rijetko da Znanstvenici počine prijevaru koja će se biti uračunljiva prema stvarnom kaznenopravnom sustavu”, rekao je u članku ABC News.
Industrija cjepiva rutinski prolazi nekažnjeno sa prevarama: zašto nema više kaznenih prijava?

Motorno ulje u cjepivima i nikome ništa?
Sve to otvara pitanje zašto se sve više lažnih istraživača cjepiva ne tereti za kazneno djelo zločina. Također se postavlja pitanje zašto tvrtke poput GlaxoSmithKline, koji otvoreno priznaju da su počinili krivično djelo u rutinskom podmićivanju liječnika, još uvijek smiju poslovati s vlastima uopće.
Industrija cjepiva, vidite, vodi se kao kriminalna mafija koja ima pravni imunitet zahvaljujući Kongresu, Parlamentu i ostalim vrstama najviše vlasti u SAD-u, a njihove upute slijede i sve Vlade svijeta. Cjepiva su jedini proizvod koji se prodaje u svijetu koji se može pogrešno proizvesti i ubijati ljude, a još uvijek bez suočavanja sa zakonskom odgovornosti na sudovima.
To vrijedi čak i kada je utvrđeno nedavno da cjepiva sadrže sićušne krhotine stakla, visoke razine otrovne žive, i teške metale koji oštećuju mozak, ili čak žive viruse koji doslovno zaraze ljude sa samom bolešću protiv koje cjepivo tvrdi da spriječava.
U Sjedinjenim Američkim Državama, proizvođači cjepiva stavljaju u svoja cjepiva motorno ulje, viruse raka, žive bakterije, šesterovalentni krom, kemikaliju Agent Orange ili bilo koje drugu kemikaliju koju žele, a proizvođač će i dalje imati totalni imunitet od svih tužbi.

Cjepivo je zapravo oružje!
Zbog tog pravnog imuniteta, proizvodnja cjepiva nema nikakav pritisak od strane javnosti da provedu kontrolu kvalitete u stvarnom svijetu, jer proizvođači cjepiva nisu odgovorni za neispravne proizvode.
Dakle, u čemu je razlika, ako nekoliko cjepiva ove godine slučajno sadrži virus raka SV40 ili krhotine stakla, ili ima previše žive?
Zato je dr. Maurice Hilleman, bivši razvojni znanstvenik cjepiva u Merck kompaniji, otvoreno rekao, “Mislim da se cjepiva trebaju uzeti kao osnovna tehnologija za ‘ubijanje’ u 20. stoljeću”.
Znanstvenici koji se bave cjepivima i lijekovima koji čine prijevaru također rutinski dobiju samo šamar prije nego da budu optuženi za kazneno djelo zločina.

Obmanuta javnost
Znanstvenici industrije cjepiva uživaju neslućeni pravni imunitet, čak i kada oni počine veliku znanstvenu prijevaru. Javnost je obmanuta da cjepiva uvijek djeluju i farmaceutske tvrtke sudjeluju u “medicini baziranoj na dokazima”, čak i kad se sve to odglumi ili lažira.
Istina je da većina cjepiva ne djeluje na većinu ljudi. To se lako priznaje čak i na upustva za uporabu koja se nalaze u kutiji cjepiva, vjerovali ili ne. Na primjer, ovdje se nalaze uputstva za uporabu cjepiva Flulaval protiv virusa gripe, proizvođača GlaxoSmithKline. Ovaj umetak, kaže, riječ po riječ, zapanjujuće stvari: “Nije bilo kontroliranih ispitivanja na odgovarajući način koja bi pokazala smanjenje bolesti gripe nakon cijepljenja cjepivom Flulaval.” (Letak cjepiva otvoreno priznaje da cjepivo ima podlogu učinkovitosti od nula dokaza? Toliko o takozvanim “medicinski utemeljenim dokazima”.)
Vi danas uzimate cjepivo i cijepite se na osnovu čiste vjere prema medicinskoj industriji.
Budući da su neki čitatelji bili skeptični da uputstva cjepiva otvoreno priznaju da cjepivo ne radi, uzeli smo sliku ulomaka koji je prikazan ovdje. Ova fotografija je informacija za koju se industrija cjepiva očajnički nada da ju nikada nećete vidjeti:


Ostale zapanjujuće izjave izrečene na uputstvu cjepiva uključuju:

“Sigurnost i učinkovitost cjepiva Flulaval nije utvrđena kod trudnica, dojilja i djece”. (I ovo cjepivo se rutinski primjenjuje kod trudnica)
“Sigurnost i učinkovitost cjepiva Flulaval kod djece nije utvrđena.” (Ipak cjepivo se također rutinski daje djeci.)
“Flulaval nije ispitan zbog kancerogenog ili mutagenog učinka, ili za umanjenje plodnosti”. (Ono bi moglo izazvati rak i spontane pobačaje, drugim riječima, ali oni stvarno to ne znaju.)
“Ne cijepite Flulavalom nikoga tko se prethodne godine cjepio protiv gripe.” (Nitko tko se već cijepio protiv gripe u bilo kojoj prethodnoj godini ne bi trebao iskoristiti cjepivo gripe ove godine. Ipak, cijepljenje protiv gripe rutinski su daje iz godine u godinu istim ljudim koji često nakon toga dobivaju gripu svejedno, jer je njihov imunološki sustav nakon toga ugrožen.)

Možete li zamisliti da naftna tvrtka prodaje benzin koji nije zapaljiv? Ili tvrtka prodaje sapun koji ne pere? Ili proizvođač vina prodaje umjesto vina, sok od grožđa umjesto vina? U svim tim slučajevima, ljudi će se naljutiti i istražiti. No, kada se cijepljenje protiv gripe provodi i prodaje bez ikakvog znanstvenog dokaza da ono zapravo djeluje, savezna vlada gleda na drugi način i ne misli da se bilo kakva prijevara odvija.
Mislimo da smo dovoljno infomacija dali u ovom članku koje će vas potaknuti na razmišljanje i na djelovanje.

Izvor:NaturalNews

Autor:Zrinka K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.