pixabay.com

Spriječite glavobolju u samo jednoj minuti uz pomoć ovih trikova!

Autor: M.B.

Vrlo su različiti uzroci glavobolje kao i intenzitet boli, a prije nego posegnete za tabletom isprobajte ova dva učinkovita trika za koja vam treba šezdeset sekundi.

Pomoć s olovkom  

Često podsvjesno stišćemo zube kada smo nervozni, napeti i pod stresom čime napinjemo mišić koji povezuje čeljust i sljepoočnicu što rezultira glavoboljom.

Jednostavno zagrizite drvenu olovku. Naime to će onemogućiti rad mišića čeljusti i opustiti ih te tako spriječiti bolove.

Svemoguće menta i metvica

Napravite masažu čela uz pomoć eteričnog ulja metvice ako imate problema s upalama sinusa i alergijama. Dovoljno je u dlan staviti malo bebi ili maslinovog ulja i nekoliko kapi eteričnog ulja mente.

Lagano ih prstom izmiješajte te nanesite na čelo i područje sinusa pored nosa i na području sljepoočnice laganim, kružnim pokretima masirajte lice oko minutu, a po želji možete i dulje.

 




Autor:M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.