Ilustracija

SMRT DOLAZI IZ CRIJEVA! RUSKA LIJEČNICA UPOZORAVA: Evo što vam je činiti

Autor: dnevno.hr

Ruska biokemičarka i doktorica prirodne medicine Marva Vagaršakovna Oganjan za sobom ima 45 godina iskustva u medicini, a uz to, nikada se nije ustručavala svoje znanje i otkrića dijeliti sa cijelim svijetom, kako bi svojim savjetima mogli poipraviti zdravlje i kvalitetu svojega života.

Osnova njenih teorija počiva na istraživanju uzroka modernih bolesti poput alergije, visokog tlaka, dijebetersa, raka, ali i ostalih bolesti koje službena medicina naziva bolestima načina života. Marva za to nudi jednostavna pravila kojih se potrebno držati ukoliko želite imati zdravo tijelo i bistar um.

Prema njenoj teoriji prva, i osnovna stavka svakako je izbor hrane. ”Prilagođavanjem prehrane prilagođavate cijeli život”, stav je ove stručnjakije koja drži da se uz adekvatnu prehranu mijenja i tijelo, ali i um. Simptomi se prema Marvi ne mogu izliječiti, već samo privremeno umiriti, ali onda se opet javljaju u istoj, ili nekoj novoj formi, a tada bolest ima tendenciju postati kronična, ili se razviti u neku drugu, još opasniju.

‘A’ko ste kao dijete često patili od upala pluća, nije čudo ako vam se u 35.formira rak dojke, takve transformacije bolesti iz jedne u drugu su prirodne”, stava je ova Ruskinja koja vjeruje da je to nešto što mnogi današnji doktori ne razumiju, a njena je pak teza da će se sve ono što nas je mučilo kroz djetinstvo kad tada, stići i u odrasloj dobi jer moderna medicina ne liječi bolest, već njene simptome. Osim što djeca boluju od prehlada i upala grla, česte su dječije bolesti rubeola, boginje i tako dalje, a većinom se u odraslom dobu teže podnose, a uz to valja imati na umu da ne obole sva djeca od ovih bolesti.

One pogađaju djecu koja u sebi imaju više materijala podložnog razvoju virusa koji izazivaju ove bolesti, a diječije tijelo izloženo je različitim vrstama prljavštine, koja se primarno skuplja u crijevima. U prirodnoj medicini postoji izreka da smrt dolazi iz crijeva, i to je doslovno tako. Zato je ključna stavka ono što jedemo, a ktome treba poštovati i pravila redovitog čišćenja crijeva za dug i zdrav život. Hrana doista jest pravi blagoslov, a istovremeno se može pretvoriti u zlo.

Zla hrana prema Marvi, upravo je ona koja se prodaje u kantinama, jede u vrtićima, i školama te bolnicama i vojsci. ”To je pravi kriminal za zdravlje zbog toga se djeca razboljevaju. U Švicarskoj, primjerice djeca u vrtićima jedu voće, salate i čaj sa medom, to im je dovoljno da budu sita i zdrava, kako mentalno tako i fizički”, tumači liječnica.

Crijeva su, kako napominje, prepuna ostataka fekalnih materija, trule i polutrule sluzi, živih, ali i poluživit te mrtvih parazita, dio hranjivih materijala treba prolaziti kroz zidove crijeva, ali ne može kada nailazi na naslage otpada zato je važno pravilno se hraniti, jer ako se biokemija tijela i namirnica slažu, tada se tijelo čisti,a  to spriječava rizik za nastanak bolesti. ”Da biste povećali razinu PH vrijednosti jedite sirovo povrće i voće, iz prehrane izbacite brašno, tijesto i slatkiše.

Jedna od najdjelotvornijih metoda za otklanjanje parazita je gladovanja. Postite i sve će biti u redu s vašim tijelom. Ne zaboravite upotrebljavati ljekovito bilje s medom i sokom od limuna”, savjetuje u konačnici Marva.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.