SMJESTA GA NABAVITE! Ulje OVOG voća eliminira simptome više od 100 bolesti!

Autor: I.Br.

Jedna od namirnica koja ima izuzetno velike blagodati na ljudski organizam je grejp. Ovo je voće djelotvorno kao preventivno sredstvo u zaštiti od infekcija, a ekstrakt sjemena grejpa sadrži bioflavonoid, glukozid i C vitamin. Ulje se spravlja iz sjemena i određenih sastojaka mesnatog dijela ovog voća.

Aktivne tvari iz sjemena izazivača bolesti “izgladnjuju”, a da pri tome ne nanose nikakvu štetu ljudskom organizmu. Čak i veoma mala doza ekstrakta ulja koštice ovog voća pokazala se efikasnom u borbi i prevenciji protiv više stotina raznih štetnih bakterija, virusa, gljivica i parazita.

Ulje grejpa pokazalo se djelotvorno i u slučaju raznih želučanih i crijevnih tegoba, gljivičnih oboljenja kože, kod prehlada, infekcija grla, uha, nosa, noktiju, upale zuba i desni i vaginalnih infekcija.

Zbog svojih jakih antivirusnih i antibakterijskih svojstava, ulje se može koristiti kao dezinficijens.

Djelotvorno je i kod razgradnje viška masnoća i problema s celulitom, a blagotvorno utječe i na kožu sklonu infekcijama, aknama, ekcemima i upalama.

Pozitivno utječe na raspoloženje, smanjuje stres te ublažava simptome depresije.

Primjenjuje se i kao aromaterapija dodavanjem ulja u vodu za kupanje, za inhalaciju i za ispiranje grla.




NISTE JOŠ PROBALI? Evo zašto trebate pojesti bananu prije spavanja!

 




 

 

Autor:I.Br.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.