Kućni pripravak za kožu Izvor: Pixabay

RUSKI RECEPT ZA ZDRAVU KOŽU: Irina Shayk podijelila svoju tajnu na Instagramu! Tako radimo u Rusiji! Možete ga napraviti sami!

Autor: Matea Sušac

Rijetkima ne zastane dah kada ugledaju rusku ljepoticu Irinu Shayk, koja je postala prepoznatljiva po svojoj bronzerskoj puti.

Mnogi su se pitali kako supermodel održava svoju besprijekornu put, a ona je na svom Instagram profilu podijelila svoju jutarnju rutinu s pratiteljima i otkrila trik za umornu i nenaspavanu kožu.

“Moja beauty rutina je jednostavna. Lice perem dva puta dnevno, ujutru samo vodom, a navečer tonikom. Volim mijenjati proizvode za njegu jer, ako dugo koristim neku kremu ili tonik, koža mi postane ili suha ili masna. Najčešće nanosim kremu, ali ljeti više volim serum. Također, volim nanijeti puder u prahu sa SPF zaštitom”, napisala je Irina.

Nakon oduševljenja pratitelja odala je i jedan zanimljiv kućni pripravak koji koriste žene u Rusiji.

Svoj led priprema večer prije od vode s krastavcima i kamilice i prelazi vodom po licu!

“Kada vam je lice otečeno, ili se niste naspavali, uzmite kockicu leda od krastavca i istrljajte područje oko očiju, čelo i vrat. Vidjet ćete da će vam koža dobiti predivan sjaj za minutu”, ističe ruskinja.

Naime, riječ je o facijalnoj krioterapija koju mnogi kozmetički stručnjaci primjenjuju, a smanjuje otečenost, potiče cirkulaciju, ali i zateže kožu i obnavlja je. Koža se nakon toga sjaji.




Nakon što se pojavi crvenilo, možete nanijeti hidratantu kremu na lice, utrljati blagim pokretima, te ostatak kreme nanijeti na vrat i dekolte.

Masažerom možete polako izmasirati lice da potaknete drenažu i za kraj lice pošpricajte s termalnom vodom, po želji.

Ruskinje glase za najljepše žene svijeta, pa zašto ne isprobati ovaj genijalni kućni pripravak, a potrebna su vam samo dva najobičnija sastojka- led i krastavci!




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.