Shutterstock

(RECEPT) PREPOLOVIT ĆETE SE! Čaj koji topi masne naslage spravlja se sa samo tri sastojka

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Čudotvorni napitak za mršavljenje od samo tri sastojka munjevito se širi internetom, a mnoge žene se već kunu u njegovu učinkovitost.

Za ovaj čaj koji topi masne naslage i ubrzava metabolizam potrebni su vam samo zeleni čaj, lovorov list i cimet. Ta tri prirodna sastojka korisna su u borbi protiv suvišnih kilograma čak i kada se konzumiraju odvojeno, a sa zajedničkom uporabom učinkovitost je još i veća.

Priprema:

Skuhajte 800 ml vode pa ju sklonite s vatre i dodajte tri lista lovora, zatim štapić cimeta ili pola žličice cimeta u prahu. Na to dodajte jušnu žlicu zelenog čaja. Bolji je zeleni čaj u rinfuzi od onog u vrećicama. Ostavite da odstoji 15 minuta i procijedite.

Primjena:

Nutricionisti savjetuju da je ovaj čaj najbolje piti rano ujutro na tašte jer tada ima najviše učinka. Popijte jednu šalicu prije doručka i prije jutarnje kave. Sljedeću šalicu nakon doručka, a treću neposredno prije spavanja.




Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.