Ilustracija/iStock

(RECEPT) Ovaj čaj za mršavljenje zarazio svijet! Samo tri sastojka, prvi rezultati već za 24 sata!

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Promjene ćete osjetiti odmah, a već za 7 dana izgubit ćete i do 8 centimetara u opsegu struka. Recept za mršavljenje od samo tri sastojka izazvao je globalno ludilo, naročito zato što je sve više onih koji su ga iskušali te imaju samo riječi hvale za ovu sjajnu kombinaciju, koja djeluje za svega 24 sata!

Sastojci:

  • zeleni čaj
  • cimet
  • lovorov list

Priprema:

Prokuhajte 800 ml vode, sklonite s vatre, pa dodajte 1 štapić cimeta, 3 lovorova lista i ravnu jušnu žlicu zelenog čaja.

Poklopite i ostavite 15 minuta da odstoji, a zatim procijedite.

Primjena:

Prvu šalicu ovog čaja popijte odmah ujutro na prazan želudac. Drugu šalicu možete popiti nakon doručka, a treću uvečer, neposredno prije spavanja.




Uz tri šalice ovog čaja dnevno, značajno ćete smršavjeti, naročito na kritičnim mjestima, poput trbuha, bedara i stražnjice, a prvi rezultati vidljivi su već nakon tjedan dana.

Oni koji su pili ovaj čaj kažu da se boljitak osjeća već nakon 24 sata, poput bolje probave, a nakon prvog tjedna u prosjeku se gubi oko 8 centimetra u struku.

Sva tri sastojka ovog napitka odlično sagorijevaju masnoće i ubrzavaju metabolizam, a podrazumijeva se da svaki pokušaj ubrzanja metabolizma i gubljenja mase treba da bude popraćen uravnoteženom prehranom i umjerenom tjelesnom aktivnošću.




Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.