PRONAĐEN LIJEK ZA SVE BOLESTI I POTPUNO JE BESPLATAN! Provjerite o čemu se radi!

Autor: M. Berić

Ovaj lijek liječnici preporučuju u neograničenim količinama.

Za smijeh se kaže da je jedini lijek koji ništa ne košta, a liječi sve bolesti. Dokaz za to postoji čak i u medicini. Naime, smijanje dovodi do istezanja mišića koji ubrzavaju rad dijafragme i time potiču lučenje hormona sreće, umanjuje bolove i opušta tijelo. Međutim, da bi bio učinkovit smijeh mora biti iskren i svakodnevan. Smijeh dokazano jača imunološki sustav ljudskog organizma potičući stvaranje i koncentraciju stanica koje uništavaju stanice tumora i bakterije, viruse i ostale mikroorganizme, uzročnike mnogih bolesti. Pogoduje i funkcioniranju srca i krvotoka, reducira hormone stresa, adrenalin i kortizol, potiče cirkulaciju i opskrbljenost kisikom te tako smanjuje kolesterol u krvi, začepljenost arterija, pojavu krvnih ugrušaka i visoki krvni tlak, a time i opasnost od infarkta.

S obzirom na to da se uslijed smijanja  luči i hormon sreće koji, između ostalog, ublažava bolove, smijanje je i prirodni analgetik. Smijanje je zarazno do te mjere da je dovoljno da ste u društvu ljudi koji se glasno smiju pa da i vi upijete malu dozu, koja će se odraziti pozitivno na organizam.

Ovaj lijek liječnici preporučuju u neograničenim količinama.

Autor:M. Berić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.