pixabay/Hans Braxmeier

Otkrili smo narodni lijek za prostatu. Muškarci se kunu da ih je preporodio!

Autor: Dnevno

Zbog utjecaja medicine ova biljka je pala u zaborav, no možete ju pronaći u prirodi ili u biljnim ljekarnama.

Gotovo svaki muškarac stariji od 45 godina susreo se s nekim problemom prostate. Tegobe prostate mogu biti različite, no napitak koji vam donosimo liječi ih sve.

Priroda se, kao i obično, pobrinula za lijek, a to je trava pod nazivom vrbovica ili svilovina (Hans Braxmeier ).

Zbog utjecaja medicine ova biljka je pala u zaborav, no možete ju pronaći u prirodi ili u biljnim ljekarnama.

Za čaj koji liječi probleme prostate potrebna vam je jedna žličica osušene ili svježe biljke koju prokuhate u 2 dcl vrele vode.

Ostavite da djeluje pet do deset minuta, zatim izvadite biljku, a čaj popijte.

Čaj se pije dva puta na dan; ujutro na tašte i navečer pred spavanje. Ovaj ljekoviti čaj pijte koliko je potrebno, ali najmanje nekoliko tjedana. Prve znakove poboljšanja možete očekivati ubrzo.




Ovaj čaj je uspješno izliječio brojne upale prostate i mokraćnog mjehura, probleme s mokrenjem uzokovane prostatom, krvarenja u mokraći, tegobe i bolove u prostati i mjehuru ali i bubrezima, rak prostate i rak mokraćnog mjehura.

Zanimljivo je napomenuti da se vrbovica kao čaj i najbolji lijek za prostatu spominje na svim kontinentima, kulturama i jezicima što dovoljno govori o njenoj univerzalnoj prepoznatljivosti i uspjehu.

Naš sugovornik, koji nam je skrenuo pažnju na ovaj čaj, tvrdi kako ga je sam isprobao i ostao oduševljen brzim promjenama, a sada ga rado preporučuje svim svojim prijateljima! Tvrdi, u njihovim godinama, normalno je pričati i o ovom problemu, a još normalnije pomoći ako možeš, i zato rado poziva one koji imaju tegoba u svoj dom,  kako bi im pripremio ovaj spasonosan čaj! Dodaje kako mu se prijatleji dan danas zahvaljuju što ih je upoznao s ovim čajem, jer im je riješio velike probleme!




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.