ODOBRILI GMO U medijskoj tišini hrvatski zastupnici glasovali za trovanje hrvatskog naroda!

Autor: Z. K.

Jučerašnji amandman o sprječavanju GMO proizvoda u Hrvatskoj nije pao na plodno tlo. I iako se u medijima govori kako Hrvatska nije i neće odobriti GM organizme u hrani, hrvatski sabor većinski je odlučio da zabrane neće biti. A mediji su sve to prešutjeli. Kao da nije važno hoće li hrvatska poljoprivreda biti zatrovana GM organizmima, ili što će hrvatski ljudi neometano postati pokusni kunići Monsanta i drugih korporacija!

Hrvatski zastupnik Mosta, Miro Bulj, preklinjući je molio zastupnike da to ne čine, nego da prihvate  amandman i spriječe prodor genetski modificiranih proizvoda koji još nisu niti istraženi.

Zanimljivo je bilo gledati kako protiv ovog amandmana i za GMO glasaju takozvani desni i takozvani lijevi – zajedno protiv zdravlja hrvatskog naroda.  Hladno. Bez ikakvih emocija i brige o tomu da je Hrvatska rijetka zemlja u kojoj se još može zagristi slatka jabuka i smokva.

Video govori sve, a ponajviše o onima kojima smo dali povjerenje da nas štite i rade u našem interesu.

 

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.