Dusko Jaramaz/PIXSELL

Očistite svoje tijelo od toksina s ovim napitkom!

Autor: M.B.

Najbolje vrijeme za konzumaciju je ujutro prije doručka.

Limun, jabuka i đumbir tri su sastojka ovog savršenog i zdravog napitka koji se priprema za svega nekoliko minuta. Već nakon prve čaše ovaj spoj uništiti će toksine u tijelu, ali i započeti čišćenje organizma. Duže konzumiranje ovog pripravka poboljšava imunitet, a ujedno i rješava probleme sa probavom. Osim toga, pucati ćete od energije tijekom cijeloga dana.

Napitak spravite tako što ćete oguliti jedan limun, četiri jabuke i komadić svježeg đumbira – oko 5 centimetara. Sve sastojke stavite u blender i dobro izmiksajte. Time ćete dobiti zdrav, ali i ukusan pripravak. Ako baš želite možete mu dodati vode da bude tečniji, a u vrijeme ljetnih vrućina koristiti će i nekoliko kockica leda. To bi moglo ublažiti žestok okus te olakšati konzumaciju. Napitak popijte svjež odmah nakon pripreme, a najbolje vrijeme za konzumaciju je ujutro prije doručka.

Autor:M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.