Max Pixel

NEĆETE VJEROVATI PROČITANOME! Riješite se viška kilograma pomoću OVOG POVRĆA u kavi!

Autor: Dnevno

Konzumacija previše kofeina u većini slučajeva može izazvati nesanicu, nemir i ubrzani rad srca, ali zapravo kava je veoma blagotvorna za zdravlje. Nutricionisti u posljednje vrijeme preporučuju jednu pomalo neobičnu, no intrigantnu kombinaciju kave i jednog povrća. Razlog? Recimo samo kako ćete prije izgubiti masne naslage na području trbuha te smršaviti.

Riječ je o kombinaciji kave i brokule. Ne šalimo se. Brokula je bogata vlaknima koja daju osjećaj sitosti, ali obiluju i esencijalnim nutritijentima potrebnima za očuvanje zdravlja.

Šalica brokule sadrži 100 posto preporučenu dnevnu količinu vitamina C potrebnog za brže sagorijevanje kalorija. Članak objavljen u časopisu “The Journal of Nutrition” 2017. godine navodi kako su osobe koje su uspješnije i brže mršavile imale veću količlinu vitamina C u organizmu u odnosu na one koji su imali problema s gubitkom neželjenih kilograma,  prenosi The Guardian.

A sve što morate napraviti jest osušiti brokulu te ju samljeti. U kavu dodajte žličicu praha, promiješajte i popijte. Ubrzo ćete primijetiti dobrobiti.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.