pexels

NE SMIJETE PROPUSTITI! Drevni recept za detoksikaciju čitavog tijela kroz stopala! Postati će vam omiljeni ritual!

Autor: Dnevno

Postoji mnogo jednostavnih načina da se zdravlje poboljša na prirodan način, a drevna medicina i načini liječenja ponovno su nam pokazali da moderna medicina rješava samo dio naših problema.

Iako je detoksikacija postala trend u zadnje vrijeme, zapravo su još drevni narodi uz pomoć raznih namirnica detoksicirali svoje tijelo.

Jedan od načina je i detoksikacija tijela kroz stopala. Kad ju jednom probate, postat će vaš redoviti ritual koji opušta i omogućuje zdraviji i sretniji život.

Detoksikacija kroz stopala

Sve što trebate je: soda bikarbona, sol, voda i ricinusovo ulje.

U kadicu ili lavor ulijte toplu vodu do pola, dodajte 2 žlice sode, 2 žlice soli i 10-ak kapi ricinusovog ulja. Malo promiješajte sastojke i namočite noge 20-30 minuta.

Osim što pomaže očistiti naše tijelo od toksina, ova kupka je sjajan način da se opustite nakon dugog i napornog dana. Topla voda hidratizira vašu kožu, smiruje mišiće i pomaže u ublažavanju bolova. Svi sastojci uključeni u ovaj recept jačaju tijelo i izbacuju toksine iz tijela, zbog čega ćete se odmah osjećati odmornije.




Napomena

Ne preporučuje se da kupku koristite više od tri dana zaredom. Jednom do dvaput tjedno bit će savim dovoljno.

ČUDESNI SASTOJAK KOJI RJEŠAVA PROBLEME S PROBAVOM! Ovako su to rješavale naše prabake! Odmah počnite s konzumacijom!




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.