Flickr

Narodni recept za imunitet i mršavljenje: Trebaju vam samo dva sastojka i sedam dana!

Autor: Zlatko Govedić

Češnjak je jedan od najčešće korištenih sastojaka u gotovo svakoj kuhinji diljem svijeta. Popularan je jer daje posebnu aromu svakom jelu, a povrh svega toga koristan je i za zdravlje.

Najbolje ga je konzumirati sirovog, jer njegov aktivni sastojak alicin gubi svoja svojstva ako se termički obrađuje.

Sirov češnjak vam može pomoći kod mnoštva medicinskih stanja, a čak ga i liječnici preporučuju. Može vam pomoći da snizite visoki krvni tlak i kolesterol, spriječite koronarne bolesti srca i srčani udar. Također, vrlo je koristan u ublažavanju ateroskleroze.

Izvrstan je za jačanje imunološkog sustava, a pomaže i pri detoksikaciji tijela i značajnom gubitku kilograma.

Već dugo apstinirate od seksa? To bi moglo ostaviti pogubne posljedice na vaše tijelo!

RECEPT




Ogulite 2-3 češnja češnjaka. Isjeckate što sitnije i ostavite na stranu bar 15 minuta prije nego što ćete smjesu jesti. Pomiješajte to s jednom žlicom domaćeg meda.

Konzumirajte ovu smjesu natašte svaki dan. Nakon nekoliko dana primijetit ćete kako se osjećate energičnije, življe i zdravije. Nakon sedam dana, primijetit ćete i da ste značajno izgubili na kilaži!




Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.