Omiljen ‘blagdanski’ sastojak ključan je za PRIRODNI ANTIBIOTIK: Napravite ga u pravilnom omjeru!

Autor: T. P.

S obzirom na to da antibiotici uništavaju imunitet, najbolje je izbjegavati ih. Ako je to nemoguće i pritisnuti ste bolešću, ipak postoji alternativa - napravite svoj prirodni antibiotik. Njegovo će vas djelovanje zaprepastiti!

Sastojci moćnog prirodnog antibiotika nisu nimalo neobični i vrlo ih je lako nabaviti. Važno je dobro ih sjediniti prema ovoj recepturi i postupku:

Sastojci:

1 češanj češnjaka

2 žličice meda

2 žličice svježe naribanog đumbira

pola žličice mljevene čili paprike

pola žličice cimeta




1 dcl svježe iscijeđenoga limunova soka

Priprema:

Limun iscijedite i u njega umiješajte protisnuti češnjak, đumbir, čili papriku i cimet. Sve sastojke dobro izmiješajte pa dodajte med kako bi se sastojci sjedinili u lijepu, gustu smjesu. Dobivenu smjesu premjestite u staklenku i dobro je zatvorite. Ostavite na sobnoj temperaturi oko tri sata pa ga premjestite u hladnjak i ondje čuvajte.




Dodatan savjet:

Žličicu smjese konzumirajte jednom dnevno, najbolje ujutro na prazan želudac. Imunitet će vam vrlo brzo ojačati. Ako ste bolesni, žličicu ovog sirupa konzumirajte triput dnevno prije obroka.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.