wikimedia.org

NAPITAK ZA KOJIM LUDUJE HOLLYWOOD: Salo se topi i ne vraća se!

Autor: M.M:

Isprobajte i vi ovaj omiljeni doručak Chaninga Tatuma, Amande Seyfried, Rheese Whiterspoon i mnogih drugih poznatih zvijezda.

Poznata holivudska nutricionistkinja Kimberly Snyder savjetovala je mnoge poznate glumice o tajnama zdrave prehrane, a nedavno je objavila knjigu s 85 recepata za ljepotu.

Jedna od najvažnijih stvari koje Kimberly svojim klijentima savjetuje je konzumiranje zelenog smoothija koji, ne samo da daje motivaciju za gubitak kilograma, nego i pomlađuje kožu, usporava starenje i povećava energiju.

Isprobajte i vi ovaj omiljeni doručak Chaninga Tatuma, Amande Seyfried, Rheese Whiterspoon i mnogih drugih poznatih zvijezda.

Sastojci1,5 šalica vode, 1 glavica zelene salate, 3-4 štapića celera, šaka špinata, 1 jabuka, 1 kruška, 1 banana, sok od pola limuna

Napomena: Pokušajte pronaći organsko voće i povrće.

Priprema: Dobro operite sve sastojke, nasjeckajte i izmiksajte u blenderu. Vrlo je ukusno!

Ovaj hranjivi napitak idealan je kao doručak za sve koji žive užurbano, a žele  moćnu jutarnju injekciju zdravlja, ljepote i energije. Napitak topi masne naslage i pomaže vam da dovedete svoju liniju u red.




Autor:M.M:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.