Nakon devet godina borbe s kašljem iskašljala crva!

Autor: I.G.

S parazitom je nestao i kašalj. Prvi put od 2005. godine mogla je normalno disati.

Pokušavala je ublažiti kašalj s nekonvencionalnim lijekovima i na kraju ju je spasio propolis. Poslije dva mjeseca uzimanja propolisa odvjetnica Milka Savić iskašljala je, nećete vjerovati, crva.

S parazitom je nestao i kašalj. Prvi put od 2005. godine mogla je normalno disati.

Spremala se na večeru s prijateljima. Dok se tuširala, uhvatio ju je napad kašlja. S tim jakim, bolnim kašljem mučila se već gotovo osam godina. Odjednom, zagrcnula se i iskašljala – glistu. Desetak centimetara dugu, narančaste glave i s tamnom točkom na njoj. Šokirana i zgađena nije uspjela stati na odvod i spriječiti nametnika da otputuje s vodom koja je još uvijek curila iz tuša, piše Jutarnji list.

“Da sam ga uhvatila mogli bismo precizno utvrditi što je bilo u pitanju. A i donijela bih je nekim liječnicima, stavila pred nos i rekla “ovo je trebala biti vaša dijagnoza”, kazala je zagrebačka odvjetnica.

Liječnici su najprije posumnjali da je uzrok kašlja čir na želucu, radili su joj gastroskopiju, prošla je kompletne alergološke, pulmološke i ORL pretrage. Išla je na inhalacije i mijenjala terapije za tlak. A nalazi su uvijek bili u redu.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.