foto: screenshot/Pixabay

MUČI VAS SUHA KOŽA? Mi imamo rješenje, ova će vas namirnica spasiti!

Autor: dnevno.hr

Suhi zrah i vjetar pogoršavaju stanje vaše kože, čine ju još grubljom, a nikakvi vam losioni za tijelo ne pomažu!? Možda mi imamo rješenje!

Ova bi kupka mogla riejšiti vaš promelm, sve što trebate je vodu ugrijati na ugodnih 37 stupnjeva i ovaj čaroban sastojak zaroniti u nju.

Pixabay

Zob se već stoljećima koristi za smirivanje kože, no ono što su znanstvenici tek nedavno otkrili jest kako zob kako sadrži antioksidant avenantramid koji je ključan za smirivanje upala i svrbeža kože.

Upravo zbog toga stavite zob u čistu čarapu te ju pustite u kadu puno tuple vode. A za vaše je tijelo dovoljno samo nekoliko minuta kako biste osjetili olakšanje, piše prevention.com.

Također, od zobi možete pripremiti i piling za tijelo, a koristiti ga možete i za vrijeme kupke.

Pixabay

Jedino što vam je potrebno za piling je mlaćenica i zobene mekinje, u količinama za koje sami procijenite da su dostatne za vaše tijelo. Pomiješajte ova dva sastojka, te smjesu ostavite na dva sata u hladnjaku, nakon toga nanesite piling, ostavite ga na tijelu 10 minuta i pogledajte rezultate.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.