fbpx
Screenshot/Sodeca

KVALITETA ZRAKA NIKADA NIJE BILA VAŽNIJA: Ovaj eliminator bakterija i virusa ima učinkovitost filtracije od čak 99,95 posto!

Autor: Dnevno.hr

Iako smo proteklih dana oblačili kapute, a bez kišobrana dan nismo mogli ni zamisliti, prognoza kaže da se i tome bliži kraj i kako smo već navikli, iz pulovera ćemo uskočiti u kratke rukave.

U kasno proljeće i tijekom ljeta više nitko ne može zamisliti svoj život bez rashladnih uređaja, a kako nam je vrućina pred vratima, pravo je vrijeme za razmišljanje o adekvatnom klima uređaju.

Uz to, nemoguće je zaboraviti da već više od godinu dana živimo u uvjetima epidemije koronavirusa pa smo prisiljeni voditi pojačanu brigu o dezinfekciji i higijeni u vlastitom domu.

Da bi nam taj posao bio lakši, pobrinula se tvrtka Flexy sustavi d.o.o. koju čini ekipa iskusnih inženjera koji su svojim znanjem, iskustvom u struci i inovativnim pristupom okupili vrhunske stručnjake u svijetu klimatizacije i uređaja koji eliminiraju viruse i bakterije u vašim domovima i radnim prostorima.

Tvrtka Flexy sustavi d.o.o. zastupnik je više renomiranih proizvođača klimatizacijske i ventilacijske opreme na području Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije, i to za klimatizacijsku opremu Lennox E.M.E.A. iz Francuske, koji nudi rooftop krovne klimatizacijske uređaje, klima komore, rashladnike vode/zraka i vode/vode, dizalice topline, kondenzatore, paketne klima uređaje, rekuperatore, ventilokonvektore, kalorifere i klima ormare, Frigabohn, sustave za rashladnu tehniku, španjolske Sodeca ventilatore i sustave za ventilaciju i talijanske MITA rashladne tornjeve.

Eliminator bakterija i virusa s učinkovitosti filtracije 99,95%

Tvrtka Flexy sustavi d.o.o u svojoj ponudi posebno ističe uređaj koji će zasigurno pomoći u postizanju maksimalne kvalitete zraka u stambenim i uredskim prostorima, a što se u proteklih godinu dana pokazalo od neizmjerne važnosti s obzirom da epidemiolozi diljem svijeta ističu važnost adekvatnog filtriranja zraka u prostorima u kojima boravimo.

Sodeca PURI-50 su prenosivi pročišćivači zraka s tri stupnja filtracije i ultraljubičastim UVc antibakterijskim LED-om, idealni su za stambene i uredske prostore. Unutarnji pročišćivači zraka izvrstan su napredak za zdravlje jer uklanjaju čestice prašine, grinje i mnoštvo bakterija i mikroorganizama štetnih za ljude, kao i neugodne mirise , smanjujući respiratorna stanja poput
astme i alergija svih vrsta. U današnje vrijeme je učinkovito i tiho pročišćavanje zraka kod kuće, kao i u uredu i na često posjećenim javnim prostorima, neophodno kako bismo osigurali udisanje kvalitetnog zraka bez organizama koji su štetni za zdravlje.
Važno je istaknuti da je maksimalno efektivno radno područje uređaja 45-50 m2, protok zraka je 400 m3/h, potrošnja uređaja iznosi 50W i teži 4,8 kg, a dimenzije su mu 562x270x303 mm.

Sodeca PURI-50 sustav uključuje digitalni upravljački panel koji u automatskom načinu rada kontinuirano nadgleda kvalitetu zraka i koncentraciju finih čestica u zraku. Cilindrični dizajn omogućuje uvlačenje zraka kroz veliku površinu, povećavajući učinkovitost i performanse filtriranja. Izvrsna snaga filtracije zahvaljujući bubnjastom filtru s tri stupnja filtracije.

Kako Sodeca radi?

Prva faza zahvaća velike čestice PM 10 poput prašine, vlakana i dlačica. Drugi stupanj hvata čestice veličine između PM 0,3 i PM 2,5 , poput peludi i spora. Treći stupanj uklanja mirise koje stvara duhan, kuhanje i kućni ljubimci.
Više informacija o svim uređajima koji eliminiraju viruse i bakterije možete naći OVDJE.

Opremu i reference tvrtke možete naći na web stranici www.flexy-sustavi.hr.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.