iStock

GENIJALAN TRIK! Evo kako bijeli kruh možete pretvoriti u super zdravu namirnicu!

Autor: ZG/Dnevno.hr

Brojna istraživanja pokazala su kako je kruh neizostavan u više 76 posto domaćinstava u Europi.

No, stručnjaci savjetuju da treba da ga izbjegavamo zbog visokog glikemijskog indeksa, odnosno zbog visokog broja koji pokazuje intenzitet lučenja inzulina nakon unošenja neke namirnice.

Međutim, jedan trik ga čini veoma zdravom hranom koja vam ne može nauditi.

Ako kruh zamrznete prije konzumacije, smanjit ćete razinu glukoze napola, pa će, umjesto šećerom, vaše mišiće nahraniti ugljikohidratima koji su vam itekako potrebni.

Ovaj trik možete upotrijebiti na bilo kojoj vrsti kruha, od domaćeg do kupovnog.

Autor:ZG/Dnevno.hr
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.