Foto: Pixabay

(FOTO) OVA ŽENA IMA DVIJE VAGINE! Nema sreće u ljubavi: ‘Muškarci bježe od mene, ali ja sam naučila kako da zaradim na svom nedostatku’

Autor: Dnevno.hr

Leanne Bell (37) ima uterus didelphys. Riječ je o vrlo rijetkom stanju u kojem žena razvije dvije vagine, dvije maternice i dva grlića maternice.

Ova 37-godišnja Amerikanka uspjela je ‘iskoristiti‘ svoje jedinstveno stanje i zarađuje tisuće funti mjesečno na platformi OnlyFans.

“Zapravo dobro zarađujem zbog dvije vagine”, rekla je u jednom od svojih videa na TikToku.

Bell koristi i svoje društvene mreže za edukaciju ljudi i redovito održava sesije s pitanjima i odgovorima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Leanne Bell (@secretagentleanne)




Za razliku od drugih djevojaka koje svoju usluge pružaju na platformi OnlyFans, žene čine 40 posto njezinih pratitelja na TikTok, a Bell smatra da je glavni razlog znatiželja.

“Čini se da su i muškarci i žene fascinirani ovom rijetkom anomalijom”, dodala je.




Nema sreće u ljubavi

Kaže kako nema sreće u ljubavi. Pokušala je s internetskim spojevima, ali neke je muškarce odbila njezina dvostruka vagina, a jedan je zbog toga prekinuo vezu.

Obožavatelji su joj postavili pitanja o tome kakav je seks, a Leanne je rekla da za muškarce može biti nevjerojatno bolan.

“Kad smo se pokušali seksati, moj prvi ljubavnik udario je u “zid”, za koji tada nismo znali da je septum koji razdvaja moje dvije vagine i vrlo je oštar. Bilo je to nesnosno bolno za njega i rekao je kako on to više neće raditi”, rekla je Bell.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Leanne Bell (@secretagentleanne)

Da je drugačija, saznala je kad je s 14 godina dobila menstruaciju.

“Kad sam stavila tampon, on je udario o ‘zid‘, a ponekad bi ušao i postrance. Nije mi imalo smisla” objasnila je.

Nakon što joj je dijagnosticirana didelfija maternice, naučila je kako se nositi s menstruacijom.

“Stavim tampon, a on ode na desnu ili lijevu stranu. Sada sam naučila bolje ciljati i što je čudno, tek sam počela učiti da su mi dva tampona učinkovitija”, rekla je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Leanne Bell (@secretagentleanne)

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.