iStock

Domaći čaj za mršavljenje: Popijte jednu šalicu prije spavanja i skinut ćete masne naslage

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Ako želite izgubiti kilograme i smanjiti apetit, pokušajte na zdrav način i prirodnim sredstvima doći do željene figure. Ne postoji magično sredstvo za mršavljenje, već je potrebno je promijeniti režim prehrane i fizički se aktivirati. Ali, na sreću, postoje mali prirodni pomagači koji pomažu da se brže riješimo masnih naslaga i lakše se naviknemo na zdrave navike.

Ovaj domaći čaj za mršavljenje regulira apetit, izbacuje toksine i višak tekućine iz tijela i potiče brže sagorijevanje kilograma. Najbolje je da ga popijete prije spavanja, umjesto večere. Pruža osjećaj sitosti, tako da nećete imati problem sa spavanjem zbog praznog stomaka. Svi sastojci čaja su prirodni i zdravi.

U pola litre vode stavite 1 žlicu izribanog đumbira, 2 lovorova lista, pola žlice kumina i pola žlice cimeta.

Čaj kuhajte 30 minuta, a kako biste dobili željenu aromu možete dodati i prstohvat omiljenog čaja kamilica, kadulja, zeleni čaj, itd.

Ostavite čaj da odstoji 5 minuta, procijedite i popijte svaku večer prije spavanja.

Napomena: Prije upotrebe ovog čaja konzultirajte se sa svojim liječnikom!




Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.