Foto: Pexels, Ilustracija

CIJELI SVIJET POLUDIO ZA OVIM NAPITKOM: Od sala neće ostati ni slovo, a organizam će biti čist od toksina!

Autor: T.Š.

Peter Carwell je fitness trener koji se ponajprije uhvatio u koštac svojim viškom kilograma. Ubrzo je njegovo tijelo postalo njegova opsecija, a tražeći praktične, jednostavne i zdrave načine za gubitak kilograma, uspio je u kratko periodu skinuti preko 50 kila.

Danas ga na njegovom YouTube kanalu prati 1,45 milijuna pratitelja, a jedan od savjeta koje je tamo podijelio izazvao je ogromnu pažnju. Više od tri milijuna preglea i pregšrt pozitivnih reakcija donio mu je video u kojemu je otkrio fantastičan napitak za mršavljenje.

Peter navodi kako je riječ o receptu za najbolji sok za gubljenje viška kilograma, ali i poboljšanje općenitog zdravstvenog stanja. Podijelio je pritom i svoj tajni sastojak zbog kojeg mnogima nije bilo teško uvesti ovaj napitak u svakodnevnu rutinu.

Ukoliko niste pretjerani ljubitelj voća i povrća, ovaj napitak bit će vam od velike koristi.

Moćni napitak koji topi masne naslage i čisti organizam od nakupljenih toksina

Sastojci:

– 1 velika cikla
– 2-3 svježe mrkve
– 4-5 štapova celera
– 1 šaka svježeg špinata
– 1 jabuka
– 1 svježi krastavac
– 2 rotkvice
– 1 korijen svježeg đumbira (veličine 1 cm)
– 1 limun

Priprema:




Očišćeno povrće i jabuku iscijedite u sokovniku i popijte. Sok je najbolje konzumirati ujutro, a od ovih namirnica dobit ćete oko 500 ml soka.

Više pogledajte u videu:




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.