Pixabay

BOLJA OD POJEDINIH LIJEKOVA! Aluminijska folija liječi zdravstvene tegobe

Autor: Dnevno.hr

Trošite velike količine novca za skupe lijekove koji mogu imati više štete nego koristi, a ne znate da upotreba aluminijske folije uklanja brojne zdravstvene tegobe.

Medicinska istraživanja i iskustva alternativnih liječnika pokazala su da na jednostavan i prirodan način aluminijska folija vrlo brzo i efikasno otklanja bolove u kralježnici, koljenima, stopalima i zglobovima. Uklanja bolove u vratu, rukama i mišićima te pomaže pri oporavku opekotina i postoperativnih ožiljaka.

Gripa i prehlada

Aluminijska folija može biti odličan saveznik u borbi protiv infekcija. Tretmanom aluminijskom folijom kojim možete u samo nekoliko dana, bez nepotrebnog korištenja štetnih lijekova, nadjačati čak i jaku prehladu.

Upute za korištenje folije protiv upala.

Foliju omotajte oko stopala u 5-7 slojeva, a između svakog sloja folije stavite pamučnu tkaninu ili papir. Oblog ostavite da djeluje oko sat vremena, a potom ga skinite. Nakon sat vremena ponovite postupak još dva puta. Ovaj proces ponavljajte sedam dana.

Opekotine
Aluminijsku foliju omotajte na bol uzrokovanu opekotinama od ulja, vruće vode ili pak vatre. Hladnu vodu prelijte preko opečenog dijela tijela, a potom očistite kožu čistom mekanom tkaninom. Ako je koža oštećena važno je koristiti sterilnu gazu i njome upiti vodu s rane. Preko nje stavite aluminijsku foliju i zalijepite. Kod opekotina na ekstremitetima foliju držite sve dok se bol ne smanji.

Zaštita od post-amputacijske (fantomske) boli

Korištenje aluminijske folije kod osoba s amputiranim dijelovima tijela pokazalo je da su osjetili daleko manju bol od osoba koje nisu primijenile ovaj tretman Za ovaj tretman, omotajte aluminijsku foliju oko amputiranog dela tela, pričvrstite trakom i uklonite kada se bol smanji ili nestane.
Umor i nesanica

Da biste izgledali svježi i odmorni aluminijsku foliju potrebno je izrezati na trake te staviti u frižider nekoliko sati. Nakon što su se trake rashladile stavite ih na umorna područja lica, obraze i kapke. Ostavite da djeluje dok ne osjetite opuštanje, a tragovi umora ubrzo će nestati.

Koliko je folija dobra za ove rizične slučajeve još nije potvrđeno od strane svih stručnjaka no poznato je da se sjajnija strana okrene prema unutra radi zadržavanja topline i obrnuto za hlađenje

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.