www.healthyfoodteam.com

Ako pomiješate malo soli i maslinovog ulja, nećete osjećati bol narednih 5 godina!

Autor: A. P.

Ova mješavina za masažu priprema se s nerafiniranim biljnim uljem i soli (možete koristiti morsku vodu, ako želite). Sve što trebate je: 10 žlice soli i 20 žlice ulja (maslinovo, suncokretovo).

Okoštavanje vrata teško je izliječiti, ali postoji lijek za to. Osteokondroza je bolna i praćena osjećajem nelagode u vratu, a rezultira gubitkom osjetila u rukama.

Ovaj jednostavan prirodan lijek ublažava boli i sve ostale simptome okoštavanja vrata brzo i učinkovito. Nakon tretmana, nećete osjetiti nikakvu bol za sljedećih pet godina.

Ova mješavina za masažu priprema se s nerafiniranim biljnim uljem i soli (možete koristiti morsku vodu, ako želite). Sve što trebate je: 10 žlice soli i 20 žlice ulja (maslinovo, suncokretovo).

Upute:

Pomiješajte sastojke u staklenu posudu i zatvoriti. Nakon nekoliko dana vidjet ćete svjetlu smjesu u tegli.

Korištenje

Lijek svakog jutra umasirajte na bolno područje. U početku je potrebno masirati 2 – 3 minute, a zatim povećati vrijeme za 2 – 3 minuta dnevno dok ne dođete do 20 minuta masaže dnevno. Zatim obrišite vrat s vlažnom krpom.




Nakon 10 dana liječenje će značajno poboljšati cirkulaciju krvi i samom masažom stimulirati regeneraciju hrskavice i koštanog tkiva. Osjetit ćete olakšanje.

Glavobolje će nestati, a vid i cirkulacija će se poboljšati jer će se tijelo očistiti od toksina, metabolizam će se normalizirati.

Izvor




Autor:A. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.